Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Με υπογραφή Μιράντα!

Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός 2-0

Την 5η συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε η ομάδα της Νίκης Βόλου και ανέβηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον Βόρειο όμιλο!

Οι κυανόλευκοι του Βόλου έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χοσέτε Μιράντα (πέτυχε το 5ο του τέρμα σήμερα, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας) επικράτησε του αξιόμαχου Θεσπρωτού αν και στο τελευταίο δεκάλεπτο «καρδιοχτύπησε», έπειτα από την αποβολή του Κάσσου και το πέναλτι των φιλοξενουμένων!

Οι φάσεις του αγώνα:

6’ Πρώτη φάση για τη Νίκη με τον Τσουκαλά από καλή θέση να αστοχεί με κεφαλιά!

10’ Αδύναμο πλασέ του Σιαφά, μπλοκάρει εύκολα ο Τσιμόπουλος.

14’ Μεγάλη φάση για τον Θεσπρωτό! Ο Μπάγιτς αποκρούει το σουτ του Δρίτσα!

19’ Γυριστή κεφαλιά του Τσουκαλά, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι!

32’ Απειλεί ο Σιαφά με σουτ, το οποίο καταλήγει άουτ!

42’ Μεγάλη ευκαιρία για τους κυανόλευκους! Από τα δεξιά ο Κάσσος έκανε τη συρτή σέντρα και ο Σιαφά με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

48’ Ο Τσουκαλάς σουτάρει από το ημικύκλιο και ο Τσιμόπουλος μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

53’ Ο Ροχάνο προλαβαίνει στην έξοδο τον γκολκίπερ Τσιμόπουλο, «τσιμπάει» την μπάλα που φεύγει πάνω από το δοκάρι!

66’ GOAL: Ο Κάσσος από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα ακριβείας και ο Μιράντα με ωραίο στοπάρισμα και απευθείας σουτ έβαλε ένα πανέμορφο γκολ γράφοντας το 1-0!

78’ ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: Τραγικό λάθος του Μορέιρα μέσα στην περιοχή, ο Κάσσος για να αποσοβήσει το γκολ αποκρούει με τα χέρια πάνω στη γραμμή και αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα! Ο Μπίκας εκτελεί το πέναλτι για τον Θεσπρωτό ωστόσο στέλνει την μπάλα άουτ χάνοντας την τεράστια ευκαιρία για ισοφάριση!!

90’+1’ Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τη Νίκη! Ο Τσιμόπουλος πραγματοποιεί δύο απανωτές αποκρούσεις στα σουτ των Γαβριηλίδη και Τζιώρα!

90’+3’ GOAL: Η Νίκη Βόλου «κλειδώνει» το πέμπτο σερί τρίποντο! Ο Μιράντα με κάθετη πάσα έβγαλε προς τον Γαβριηλίδη, ο οποίος έκανε το γύρισμα και ο επερχόμενος Τζιώρας από κοντά διαμόρφωσε το 2-0!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Κάσσος, Δημητρίου, Ανδρέου, Τοπαλίδης, Κυριακίδης (46’ Παναγιωτίδης), Γαβριηλίδης, Τσουκαλάς (84’ Λογαράς), Μιράντα, Ροχάνο (69’ Μορέιρα), Σιαφά (84’ Τζιώρας)

Θεσπρωτός: Τσιμόπουλος, Βασιλάκης, Γώγος, Ρίζος, Τρομπούκης (86’ Μαρτίνες), Μίγγος, Πανταζέλος (86’ Φακκής), Χατζάκος (71’ Παππάς), Οικονομίκος (57’ Ρούσσης), Μπίκας, Δρίτσας

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ