Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μετά απο 4 μήνες για το ταμείο

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΗ!! ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΧΗΣ,ΠΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΙ ΚΑΛΑ Η ΧΡΟΝΙΑ!!!

323. ΓΡΑΝΑΔΑ-ΙΜΠΙΖΑ  1 με under 4.5 (1.72)

Η Γρανάδα διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη έδρα της κατηγορίας και σκοράρει εύκολα.Οι φιλοξενούμενοι έχουν τις χειρότερες επιδόσεις εκτός έδρας και τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας.Η Γρανάδα είναι μια απο τις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο και πιστεύω σήμερα θα πάρει το τρίποντο χωρίς να ξεφύγει το σκόρ.

322. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ  1 με over 1.5 (1.62)

Η Ατλέτικο έρχεται απο δυο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα και σήμερα θέλει να επιστρέψει στις νίκες.Αντιμετωπίζει την ασταθεί εκτός έδρας Βαγιαδολίδ η οποία έχει μόνο 4 βαθμούς μακριά απο την έδρα της.Απο την άλλη ούτε η Ατλέτικο δε τα πάει καλά εντός έδρας ωστόσο έχει πιο ποιοτικούς παίκτες και πιστεύω θα τα καταφέρει.

325. ΣΤ.ΤΖΟΝΣΟΝ-ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ 2 με over 1.5 (1.55)

Για το κύπελλο η αναμέτρηση,η Ρέϊντζερς εύκολα η δύσκολα θα περάσει σήμερα απο αυτή την έδρα παρόλο που στο πρωτάθλημα έχασε μέσα εκεί.Πρώτος στόχος της είναι το πρωτάθλημα παρόλο που έχει μέινει πίσω αλλά και το κύπελλο δε το υποτιμάει.Να σημειώσω οτι πέρσυ το κατέκτησε!

Καλή επιτυχία σε όλους!!

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ