Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (1-1): Πήρε την ισοπαλία και την πρόκριση!

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με πάθος, αντιμετώπισε τις δυσκολίες του παιχνιδιού και πήρε την ισοπαλία που σε συνδυασμό με το συνολικό σκορ (3-1), πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Λαμία.

Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης μπήκε από την πλευρά των γηπεδούχων. Στο 19′ ο Μπερνάρ έκανε την κάθετη πάσα στον Τσέριν και αυτός πήρε μέτρα έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ, έστρωσε την μπάλα και με ένα εξαιρετικό σουτ, βρήκε τη γωνία του Κοτάρσκι και τα δίχτυα, για το 1-0 στο ματς.

Ο ΠΑΟΚ όμως δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Μετά από κόρνερ, στη διεκδίκηση της μπάλας, ο Σβαμπ πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στο χέρι του Τσέριν. Το παιχνίδι συνεχίστηκε, αλλά το VAR παρενέβη και ο Φινλανδός διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ο Ολιβέιρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-1 στο 78′ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Κουρμπέλης (65’ Σάντσες), Σάρλια, Πούχατς (80’ Χουάνκαρ), Ρούμπεν, Τσόκαϊ (46’ Μαντσίνι), Τσέριν, Παλάσιος (80’ Κλεϊνχέισλερ), Μπερνάρ (65’ Ιωαννίδης), Σπόραρ.

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες, Ντάντας, Αουγκούστο (46’ Σβαμπ), Νάρεϊ (79’ Τάισον), Κωνσταντέλιας (88’ Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (87’ Τόμας).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ