Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φοβερά τα «Καναρίνια»!

20η αγωνιστική:

ΝΠΣ Βόλος – Παναιτωλικός 2-3

Ανοιχτός αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Πανθεσσαλικό στάδιο εκεί όπου ο Παναιτωλικός κατάφερε να «δραπετεύσει» με το διπλό, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα! Οι γηπεδούχοι του Βόλου πλήρωσαν τα αμυντικά τους κενά για άλλη μια φορά, ωστόσο διατηρούνται σε τροχιά play-off καθώς παραμένουν στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Τα γκολ και το χαμένο πέναλτι!

18’ Ο γκολκίπερ Στεργιάκης αποκρούει ασθενώς το σουτ του Ντέλετιτς και ο επερχόμενος Τσιρίνος σκοράρει για το 1-0 του Βόλου!

39’ Έπειτα από όμορφη ατομική ενέργεια του Μόρσεϊ και ασίστ, ο Σενγκέλια με ωραίο σουτ ισοφαρίζει για τον Παναιτωλικό σε 1-1!

58’ Ο Στεργιάκης ανατρέπει μέσα στην περιοχή τον Οζέγκοβιτς με τον διαιτητή να υποδεικνύει το πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων! Ωστόσο ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού αποκρούει την εκτέλεση του Μπαριέντος σώζοντας την εστία του!

68’ Πέναλτι για τον Παναιτωλικό! Ο Ντέλετιτς απρόσεκτα ανατρέπει τον Χατζηθεοδωρίδη! Ο Ζοάο Πέδρο εκτελεί εύστοχα για το 1-2!

73’ Εκτέλεση φάουλ από τον Σενγκέλια, στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Μαλής, ο οποίος με κοντινή προβολή σημείωσε το 1-3!

90’+6’ Τρομερή εκτέλεση φάουλ από τον Μεσκίδα με την μπάλα να προσκρούει στο δοκάρι και ύστερα να «αναπαύεται» στα δίχτυα του Στεργιάκη! Το 2-3 ο Βόλος!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΝΠΣ Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα (82′ Σι), Μπαριέντος, Μεταξάς (13′ Γκάγκι), Πιρές (74′ Μεσκίδα), Ντέλετιτς (74′ Κούτσιας), Τσιρίνος (82′ Καρτάλης), Οζέγκοβιτς

Παναιτωλικός: Στεργιάκης, Λιάβας, Μαλής, Λάρσον (46′ Χατζηθεοδωρίδης), Μάρτενσον, Χουχούμης, Ντίας, Μόρσεϊ (90′ Τσιγγάρας), Κολοβός (79′ Ντουάρτε), Σενγκέλια (85′ Ξενιτίδης), Ζοάο Πέδρο (85′ Μπουζούκης)

 

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ