Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Λύτρωση στις καθυστερήσεις!

13η αγωνιστική:

ΠΑΟΚ Β’ – Πανσερραϊκός 0-1

Ο Πανσερραϊκός σημείωσε την 9η συνεχόμενη νίκη του, δείχνοντας μέχρι στιγμής το απόλυτο φαβορί για την άνοδο!

Οι φιλοξενούμενοι «μπήκαν» καλύτερα στην αναμέτρηση και με κύριο εκφραστή τον Σάββα Μούργο έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες μέσα σε πέντε λεπτά! Στο 21’ ο μεσοεπιθετικός των «Λιονταριών» με απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ και στο 26’ ο Πεταυράκης με ατομική ενέργεια ξεμαρκαρίστηκε ωραία, αλλά σούταρε άστοχα! Στη συνέχεια οι «ασπρόμαυροι» ισορρόπησαν χωρίς ωστόσο να φτάνουν σε τελική προσπάθεια. Στο 45’ ο Πανσερραϊκός απείλησε με το εν κινήσει σουτ του Κατσαντώνη που μπλοκαρίστηκε από τον Μπαλωμένο.

Στο δεύτερο μέρος τα «Λιοντάρια» ήταν πολύ πιεστικά προς την εστία των γηπεδούχων. Στο 66’ ο Παπάζογλου με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπαλωμένος έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή! Νέα απόκρουση του Μπαλωμένου στο 77’ σε γυριστό σουτ του Κατσαντώνη! Στο 89’ ο Μούργος δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα όταν το σουτ που επιχείρησε από καλή θέση απομακρύνθηκε τελευταία στιγμή από τον Κωττά! Εν τέλει ο Πανσερραϊκός «λυτρώθηκε» στο 92ο λεπτό όταν από κοντά με πλασέ ο στόπερ Παντεκίδης πέτυχε το νικητήριο γκολ μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ Β’: Μπαλωμένος, Κιτσάκης, Μορικέλι, Κωττάς, Παναγιώτου, Ουεντραόγκο, Μελετίδης (84’ Κουλούρης), Γρόσδης (62΄ Χατζηστραβός), Τσοπούρογλου, Σπυράκος (84’ Γιαξής), Γκορντεζιάνι (76’ Πανίδης)

Πανσερραϊκός: Γιαννίκογλου, Ζέρης (90’+4’ Αυλωνίτης), Πεταυράκης, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Θυμιάνης, Κολομπίνο (76’ Σοφιανός), Στίνα (90’+4’ Σιόντης), Κανίς (62’ Μπαϊροβιτς), Μούργος (90’+4’ Στάικος), Κατσαντώνης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ