Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Enzo Fernandez: Νέο “μπλε” επεισόδιο στο σίριαλ

Γνωστή σε όλους μας είναι τον τελευταίο καιρό η υπόθεση της επικείμενης μεταγραφής του Αργεντίνου μέσου σε κάποιο από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά κλαμπ.

Γννωριζαμε επίσης και αυτούς που κατά καιρούς εμφανίζονταν να έχουν εξασφαλίσει την υπόσχεση του ή την υπογραφή του.Εν συνεχεία, οι εξελίξεις δείχνουν πως πλέον μόνο μια είναι αυτή τη στιγμή η διεκδικήτρια του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, του οποίου η εξαγορά έχει περάσει από 40 κύματα τα οποία αξίζει να ξαναπεράσουμε μαζί για να καταλάβουμε και για τι μιλάμε.

Το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ και ο λόγος που δεν ήταν συμβόλαιο

Η πρώτη λοιπόν από τις μεγάλες ομάδες που παρουσιάστηκαν να θέλουν τον Φερνάντεζ ήταν αυτή του Γιούργκεν Κλοπ. Οι “κόκκινοι” εκδήλωσαν την επιθυμία τους ενόσω ο νεαρός συμπατριώτης του Λίο Μέσι βρισκόταν στο Κατάρ και μάγευε τα πλήθη. Βέβαια την περίοδο εκείνη το όνομα του νεαρού ήταν τόσο “καυτό” που “έκαψε” και τους ίδιους. Διότι τον προσέγγισαν και εκείνος τους διαβεβαίωσε προφορικά ότι θα ενταχθεί στις τάξεις τους. Και οι δύο υπολόγιζαν όμως χωρίς την Μπενφίκα και τον άτεγκτο Ρούι Κόστα που όταν είδε τις προϋποθέσεις που έθεσε να μην πληρούνται κατέστρεψε τον δίαυλο με αποτέλεσμα η Λίβερπουλ να απομακρυνθεί και να στραφεί αλλού.

Η εμπλοκή του Ζόρζε Μέντες 

Κάπου εκεί και μετά το “ναυάγιο” στη βόρεια Αγγλία ενεπλάκη στην υπόθεση και ο πασίγνωστος εκπρόσωπος, πρώην του Κριστιάνο Ρονάλντο πια, σπουδαίων ονομάτων, ο οποίος αντιλήφθηκε την εξέλιξη της ιστορίας και παρουσιάστηκε ο νέος εκπρόσωπος του παίκτη έτοιμος να αδράξει την ευκαιρία για παχυλές αμοιβές.

Η  Σίτι και η Γιουνάιτεντ που απλώς υπήρξαν και η Τσέλσι που πάλεψε λυσσαλέα 

Και πάμε τώρα στο παρασύνθημα. Καθώς παράλληλα με την πρόσληψη Μέντες ο Φερνάντεζ έγινε δέκτης και προτάσεων πάλι από την Premier League. Σίτι και Γιουνάιτεντ εμφανίστηκαν έτοιμες να καλύψουν τα 120 εκατομμύρια που ζητούσε και ζητά επίμονα η Μπενφίκα. Μαζί “ξεπρόβαλε” και η Τσέλσι. Η ομάδα του Λονδίνου φάνηκε το ίδιο έτοιμη με τις ανταγωνίστριες να πληρώσει τη ρήτρα των “αετών”. Ωστόσο το πράγμα δεν ήταν ακριβώς έτσι. Τα ποσά “φούσκωσαν” πολύ το “ράδιο αρβύλα” πήγε σύννεφο και “πόλεμος” ξέσπασε ανάμεσα στη νυν και την επίδοξη επαγγελματική “στέγη” του “καλύτερου νέου παίκτη” του περασμένου Μουντιάλ.

Η παρούσα κατάσταση

Όσον αφορά το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε τώρα, ένα είναι ξεκάθαρο και αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός πως η Τσέλσι απέμεινε ολομόναχη στη μάχη για την προσέλκυση του ποδοσφαιριστή στηρίχθηκε εν πολλοίς η “αλμπισελέστε” για να πατήσει στην κορυφή του κόσμου. Οι “μπλε” επανήλθαν, μετά από τρεις εβδομάδες σιωπής στην υπόθεση και πολλές άλλες μεταγραφικές κινήσεις, συζητώντας με τους “κόκκινους” της Λισαβόνας σε νέα βάση, λόγω της προθυμίας τους, όπως διαδίδεται, να προσφέρουν τα χρήματα που τους ζητούνται.

Κλείνοντας, καταλαβαίνετε ότι έχουμε δρόμο ακόμα για να δούμε που θα πάει η ιστορία, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ