Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Milan Skriniar: Αργά η γρήγορα θα μετακομίσει στο Παρίσι

Σύμφωνα πάντα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Fabrizio Romano, παίχτης της Pari Saint Germain πρέπει να θεωρείται ο Milan Skriniar καθώς οι Παριζιάνοι ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με τον παίχτη.

Η Pari από τον Δεκέμβριο είχε δείξει το ενδιαφέρον της για τον 27χρονο Σλοβάκο του οποίου το συμβόλαιο με την Inter λήγει το καλοκαίρι και όπως όλα έδειχναν δεν είχε σκοπό να το ανανεώσει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι Παριζιάνοι να τον φέρουν στο Parc des Princes το καλοκαίρι ως ελεύθερο, ξοδεύοντας 0 ευρώ.

Τα δεδομένα όμως άλλαξαν, καθώς η Pari θέλει να φέρει τον Skriniar στην πόλη του φωτός το συντομότερο δυνατό και για να το πετύχουν αυτό, θα πρέπει να δαπανήσουν 20.000.000 ευρώ εάν θέλουν να τον κάνουν δικό τους την τωρίνη μεταγραφική περίοδο.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Skriniar, έχει υπογράψει με τους Παριζιάνους ωστόσο περιμένει την απόφαση της Inter για το πότε θα το αφήσουν να μετακομίσει στην καινούργια του ομάδα.

Από την μία οι ”nerazzurri” θέλουν να τον κρατήσουν ως το τέλος της σεζόν καθώς αποτελεί σημαντικό μέλος της ομάδας, από την άλλη όμως ίσως είναι ευκαιρία να τον πουλήσουν ώστε να εξοικονομήσουν μερικά χρήματα και να μην το στείλουν στο Παρίσι εντελός δωρεάν. Παρ’ όλα αυτά, η Inter είναι πρόθυμη να παραχωρήσουν τον Skriniar αυτήν την μεταγραφική περίοδο μόνο αν βρουν τον κατάλληλο αντικαταστάτη του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ