Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Sean Dyche: Αυτός είναι ο εκλεκτός (video)

Σύμφωνα πάντα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Fabrizio Romano, η Everton έδωσε το τιμόνι της ομάδας στον Sean Dyche και από ότι φαίνεται, αυτός είναι ο εκλεκτός που πρέπει να την σώσει από τον υποβιβασμό.

Ο Dyche είναι ένας από τους ποιο έμπειρους προπονητές της Αγγλίας. Από τον Οκτώβριο του 2012 έως και τον Απρίλιο του 2022 ήταν προπονητής της Burnley με την οποία αγωνίστηκε για πολλές σεζόν στην Premiere League.

Η φετινή σεζόν για την Everton πάει από το κακό στο χειρότερο. Αγωνιστικά βρίσκεται στην 19η θέση του πρωταθλήματος έχοντας σε 20 αγώνες 3 νίκες, 6 ισοπαλίες και 11 ήττες έχοντας συγκεντρώσει 15 βαθμούς. Πριν λίγες μέρες η ομάδα έδιωξε από τον πάγκο της τον Frank Lampard ενώ μερικές μέρες αργότερα πούλησαν το ‘’wonderkid’’ τους Anthony Gordon στην Newcastle.

Ο Dyche έχει δύσκολο έργο μπροστά του, καθώς στόχος του όπως δήλωσε και ο ίδιος είναι ναι επαναφέρει την ομάδα στον ίσιο δρόμο.

Αναλυτικά ο ίδιο ο Dyche δήλωσε:

”Είναι τιμή να γίνω προπονητής της Everton. Το προσωπικό μου και εγώ είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι να βοηθήσουμε να επανέλθει αυτός ο σπουδαίος σύλλογος στον ίσιο δρόμο”.

”Ξέρω για τους παθιασμένους οπαδούς της Everton και πόσο πολύτιμος είναι αυτός ο σύλλογος για αυτούς. Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε και έτοιμοι να τους δώσουμε αυτό που θέλουν. Αυτό ξεκινά με τον ιδρώτα στη φανέλα, την προσπάθεια και την επιστροφή σε μερικές από τις βασικές αρχές αυτού που έχει υποστηρίξει η Everton Football Club εδώ και πολύ καιρό”.

”Θέλουμε να επαναφέρουμε ένα καλό συναίσθημα. Χρειαζόμαστε τους οπαδούς, χρειαζόμαστε ενότητα και χρειαζόμαστε όλους ευθυγραμμισμένους. Αυτό ξεκινά από εμάς ως επιτελείο και παίκτες”.

”Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα, αλλά πρέπει αν τους κάνουμε να λάμψουν”.

Ο Dyche θα υπογράψει συμβόλαιο για 2.5 χρόνια, που σημαίνει ότι αν όλα πάνε καλά, θα παραμείνει στο Goodison Park μέχρι το Ιούνιο του 2025. Ο πρώτος του αγώνας ο προπονητής της Everton θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου κόντρα στην Arsenal.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ