Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Jorginho: Ίδια πόλη… διαφορετική ομάδα

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Fabrizio Romano, παίχτης της Arsenal πρέπει να θεωρείται ο Jorginho καθώς οι ”κανονιέρηδες” ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με τους ώστε να τους παραχωρήσουν τον παίχτη.

Εδώ και μέρες η Arsenal προσπαθούσε ένα έρθει σε συμφωνία με τον Moises Caicedo ωστόσο τα 70.000.000 που πρόσφεραν στην Brighton δεν φαίνεται να τους συγκίνησαν με αποτέλεσμα οι ”κανονιέρηδες” να στραφούν σε εναλλακτική λύση.

Την λύση αυτή φαίνεται να την βρήκαν στο πρόσωπο του Jorginho. Το συμβόλαιο του με την Chelsea λήγει το φετινό καλοκαίρι και οι ”κανονιέρηδες” έπεισαν τους ”μπλε” να τους παραχωρήσουν τον παίχτη.

Το κόστος της μεταγραφής ανέρχεται στα 12.000.000 λίρες και το συμβόλαιο του τον κρατάει στο Emirates μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο.

Ο παίχτης έχει είδη περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και το μόνο που απομένει πλέον είναι να ανακοινωθεί και επίσημα από την Arsenal.

Ο Jorginho μετακόμισε στον Λονδίνο το 2018 όταν η Chelsea πλήρωσε στην Napoli το ποσό των 65.000.000 για τον κάνουν δικό τους. Σε 143 συμμετοχές σημείωσε 22 γκολ και 5 ασίστ, ενώ φέτος πραγματοποίησε 21 συμμετοχές πετυχαίνοντας 3 γκολ σε 1.760 αγωνιστικά λεπτά.

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ