Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Keylor Navas: Στην Nottingham μέχρι το τέλος της σεζόν

Σύμφωνα πάντα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Fabrizio Romano, παίχτης Nottingham Forrest πρέπει να θεωρείται ο Keylor Navas καθώς οι ”Reds” ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με την Pari Saint Germain ώστε να τους παραχωρήσουν τον παίχτη με μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά τις μεταγραφές των Felipe και Jonjo Shelvey, προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση καθώς φέρνει στο City Ground τον Keylor Navas μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο 36χρονος Κοσταρικανός έφτασε στην πόλη του φωτός το 2019 όταν η Pari δαπάνησε 15.000.000 για να τον κάνει δικό της από την Real Madrid.

Ωστόσο μετά την προσέλευση του Gianluigi Donnarumma στην ομάδα το καλοκαίρι του 2021, τα λεπτά συμμετοχής μειώθηκαν σημαντικά με τον ίδιο τον παίχτη να μην είναι ευχαριστημένος από την ομάδα. Σημαντικό να αναφέρουμε πως φέτος έχει καταγράψει μόλις 2 συμμετοχές με την ομάδα και αυτές πραγματοποιήθηκαν στο κύπελλο Γαλλίας.

Η Nottingham τις τελευταίες μέρες ”πίεζε” την Pari ώστε να τους παραχωρήσουν το παίχτη και τελικά κατάφεραν να πείσουν την διοίκηση της Pari να στείλουν τον παίχτη στην Αγγλία για τουλάχιστον 6 μήνες.

Ακόμα μία σημαντική προσθήκη στο ρόστερ των ”Reds”.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ