Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

SL2: Διακοπή επ’ αόριστον! Ανοίγει «μέτωπο» με Αυγενάκη;

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής, σύσσωμες οι ΠΑΕ όλων των ομάδων της Super League 2 (συμπεριλαμβανομένων και των Β’ΠΑΕ) αποφάσισαν να διακόψουν οριστικά το πρωτάθλημα και εφόσον χρειαστεί να διεκδικήσουν νομικά τα χρήματα που τους αναλογούν από τα έσοδα της φορολογίας του στοιχήματος! Με αυτόν τον τρόπο οι ομάδες δείχνουν την έντονη δυσαρέσκειά τους προς τον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος ευθαρσώς δεν τηρεί τις υποσχέσεις του και τις κυβερνητικές αποφάσεις!

Η κοινή ανακοίνωση των ομάδων:

«Αναστέλλεται επ’ αόριστον η διεξαγωγή των επόμενων αγωνιστικών των πρωταθλημάτων της Betsson Super League 2 και της Κ19 λόγω ανωτέρας βίας, αφού μέχρι σήμερα δεν έχει εφαρμοστεί η υπ΄ αριθμ. 620241/21-12-21 ΚΥΑ που εξεδόθη σε εφαρμογή του Ν 4764/20 άρθρου 79 και δεν έχει αποδοθεί το ποσό των 8.5 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί στα έσοδα φορολογίας των τυχερών παιγνίων, έσοδο προϋπολογισμένο για τη βιωσιμότητα των ομάδων.

Η Super League 2 επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της και να προσφύγει αρμοδίως για την προάσπιση των συμφερόντων της στα αστικά και ποινικά δικαστήρια καθ’ οιουδήποτε αυθαίρετα και αναπόδεικτα προσβάλλει, θίγει ή δυσφημεί τόσο τη διοργανώτρια αλλά και τις συμμετέχουσες ΠΑΕ».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ