Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δόξα Ασσήρου: Συμφώνησε με τον Κώστα Κατελούζο!

Μετά την μεταγραφή του έμπειρου μεσοεπιθετικού Απόστολου Φούρτζιου, η Δόξα Ασσήρου κλείνει τις μεταγραφικές κινήσεις της χειμερινής περιόδου με μία ακόμη πολύ δυνατή προσθήκη τόσο για την ίδια την ομάδα όσο και για την ίδια την ένωση, φέρνοντας στη Θεσσαλονίκη τον Κώστα Κατελούζο.


Θέλοντας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ της η Δόξα Ασσήρου ενόψει και της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος, ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Κώστα Κατελούζο.

Ο Κώστας είναι γεννημένος στις 3 Ιουλίου του 1998 και κατάγεται από τη Βροχίτσα Ηλείας. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 ετών στην Ακαδημία των Δημόπουλου-Γιαννάτου, ενώ στα 8 του χρόνια πήγε στην ακαδημία του Πανηλειακού όπου μετείχε τα πρωταθλήματα υποδομής.
Στην ηλικία των 15 ετών υπέγραψε στον Άφοβο Βροχίτσας παίρνοντας μάλιστα και την άνοδο στο Β’ τοπικό. Εκείνη την περίοδο τον παρακολουθούσε στενά ο προπονητής κ. Τουμαρόπουλος Αλέκος, όπου και τον πήρε μαζί του στον Αλφείο Επιταλίου(Α1 κατηγορία). Τη χρονιά εκείνη πραγματοποίησε 14 συμμετοχές με την ομάδα του Αλφειού, ενώ αγωνίστηκε και στον τελικό του κυπέλλου κόντρα στη Δόξα Μανωλάδας.
Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή για τη Θύελλα Πύργου πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο 25χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί επίσης στον Ο.Φ. Αγίου Ματθαίου, σύλλογο της νότιας Κέρκυρας (Γ’ Εθνική), στον Ολυμπιακό Ζαχάρως (Γ’ Εθνική), στον Αμβρυσσέα Διστόμου ομάδα της Βοιωτίας (Γ’ Εθνική), στους Αγ. Αναργύρους (Γ’ Εθνική) και στον Πανηλειακό τη σεζόν 2017-2018 στη Γ’ Εθνική.
Από το καλοκαίρι του 2022 ο Κατελούζος έπαιζε για λογαριασμό του Αία Γαστούνης(Ηλεία) στη Γ’ Εθνική κατηγορία. 

Είναι ευκόλως εννοούμενο να πούμε πως ο Κώστας διαθέτει την εμπειρία από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα κάνοντας και μία αναδρομή στο παρελθόν του και αυτό είδαν και οι ιθύνοντες της Ασσήρου καταλίγοντας στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Η φυσική θέση του Κώστα μπορεί να είναι το κέντρο της άμυνας, αλλά μπορεί να παίξει εξίσου άνετα και στα δύο άκρα της άμυνας(δεξιοπόδαρος). Επίσης να πούμε πως είναι πολύ καλός όσον αφορά το τακτικό κομμάτι έχοντας ως πλεονέκτημα και τις αρκετές προωθήσεις του.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ