Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Στήριξη από ΕΠΟ! Άφαντη η κυβέρνηση!

Χτες (14/2) η πενταμελής επιτροπή της διοργανώτριας αρχής της SL2 με επικεφαλή τον πρόεδρό της, Λεωνίδα Λεουτσάκο, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, προκειμένου να συζητήσουν τα θέματα που απασχολούν τη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία.

Μείζον ζήτημα στη συζήτηση ήταν η άρνηση του υφυπουργού Αυγενάκη να συμπεριλάβει τις ΠΑΕ της SL2 στην ΚΥΑ που αφορά τη χρηματοδότηση από τα έσοδα φορολογίας του στοιχήματος.

Σύσσωμη η ΕΠΟ δήλωσε την συμπαράστασή της στα δίκαια αιτήματα της λίγκας και δεσμεύτηκε ότι θα επιδιώξει να πράξει τα δέοντα ούτως ώστε οι ομάδες να επιστρέψουν ξανά στην αγωνιστική δράση. Επισημαίνουμε ότι διανύουμε ήδη την 3η συνεχόμενη εβδομάδα που οι ομάδες συνεχίζουν την αποχή τους από το πρωτάθλημα!!

Από την άλλη πλευρά ο Λευτέρης Αυγενάκης εμμένει στην ακραία άποψή του πως εφόσον δεν επανεκκινήσει το πρωτάθλημα, δεν πρόκειται να καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων με κανέναν σύλλογο και ότι επίσης θα πρέπει οι ομάδες να κρατήσουν ορισμένες δεσμεύσεις προτού χρηματοδοτηθούν!

Η βιωσιμότητα της SL2 τίθεται πλέον σε αμφιβολία και τα υπόλοιπα ανώτερα στελέχη της κυβέρνησης δείχνουν, προς το παρόν, αδιαφορία στο να ασχοληθούν επί της ουσίας με αυτό το ζήτημα!!

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ