Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

SL2: Συνάντηση με ΠΣΑΠΠ, προσεχώς ΔΣ!

Η πενταμελής επιτροπή της SL2 συνεχίζει τις διεργασίες της προκειμένου να βρει λύση στο οικονομικό αδιέξοδο, στο οποίο έχουν περιέλθει οι ομάδες εξαιτίας των «επιτηδευμένων» ενεργειών του κ.Λευτέρη Αυγενάκη! Ο υφυπουργός εξακολουθεί να επιμένει στη μη χρηματοδότηση από το Στοίχημα των ΠΑΕ, εφόσον εκείνες απέχουν από το πρωτάθλημα!

Έπειτα από τη συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί πριν λίγες μέρες με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, ήρθε η σειρά να γίνει η συνάντηση με τα μέλη του ΠΣΑΠΠ και να τεθούν όλα τα ζητήματα επί τάπητος. Κατά κύριο λόγο οι παρευρισκόμενοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές και κατ’επέκταση οι οικογένειές τους, καθώς πολλοί εξ αυτών ουσιαστικά ζουν με «δανεικά» για να συντηρηθούν καθημερινά!

Το κλίμα της συνάντησης ήταν πολύ καλό και στο τέλος ο Σύνδεσμος δεσμεύτηκε να παρουσιάσει ένα σχέδιο δράσης στο προσεχές έκτακτο Δ.Σ. της λίγκας για το πώς μπορούν να συντονιστούν οι επόμενες κινήσεις των ΠΑΕ.

Η διοργανώτρια αρχή της SL2 όρισε νέα γενική συνέλευση την ερχόμενη Τετάρτη (22/2) με σκοπό να διερευνηθούν οι προθέσεις των ΠΑΕ για τον τρόπο συνέχισης της αντίδρασης προς τον κ.Αυγενάκη!

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ