Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τέλος ο Ράντονιτς από τον Παναθηναϊκό

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Μαυροβούνιο προπονητή Ντέγιαν Ράντονιτς, καθώς οι συνεχόμενες ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη τον οδήγησαν στην πρόωρη απομάκρυνση του απο την τεχνική ηγεσία της πράσινης ΚΑΕ. 

Σε 43 επίσημες αναμετρήσης στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Ντέγιαν Ράντονιτς είχε απολογισμό 23 νίκες και 20 ήττες, ενώ παράλληλα χάθηκαν και δύο εγχώριοι τίτλοι (Super Cup, Κύπελλο Ελλάδας) τους οποίους είχε θέση ως πρωταρχικό στόχο για την κατάκτηση, στην αρχή της σεζόν ο Παναθηναϊκός.

Μετά την κακή εμφάνιση και ακόμα μια ήττα από τον “αιώνιο” αντίπαλο του το Σάββατο, ο Παναθηναϊκός έφθασε τις 4 διαδοχικές ήττες απέναντι στον Ολυμπιακό σε 4 διαφορετικές διοργανώσεις (Basket League, Super Cup, Euroleague, Κύπελλο Ελλάδας) και η απομάκρυνση του από τον πάγκο του “τριφυλλιού” ήταν πλέον αναμενόμενη.

Αντικαταστάτης του Μαυροβούνιου προπονητή στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα είναι ο Χρήστος Σερέλης καθώς συμφώνησε με την διοίκηση της ΚΑΕ να αναλάβει τα ηνία της ομάδας μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Τέλος, με αυτήν την λιτή ανακοίνωση η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωση την λύση του συμβολαίου με τον Ντέγιαν Ράντονιτς:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Ντέγιαν Ράντονιτς και του εύχεται καλή συνέχεια στη ζωή και την καριέρα του.”  

 

 

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ