Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Norwich City-Birmingham City: Νίκη με υπογραφή του Τζόλη (video)

Έπειτα από αρκετούς μήνες ο Χρήστος Τζόλης επέστρεψε στο γκολ που τόσο πολύ έψαχνε. Ο Τζόλης είχε να πετύχει γκολ από τον Αύγουστο του 2022 όταν τότε είχε σκοράρει για λογαριασμό της Twente όπου είχε σταλθεί δανεικός για έξι μήνες.

Ο Χρήστος Τζόλης επέστρεψε στην Norwich μετά τον δανεισμό του στην Twente και στο ματς κόντρα στην Birmingham πέτυχε το γκολ που έψαχνε εδώ και μήνες. Ο 21χρονος εξτρέμ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο 72’ λεπτό στην θέση του Hernandez και στις καθυστερήσεις του αγώνα η Norwich βγήκε στην αντεπίθεση, ο Τζόλης πάτησε περιοχή από τα αριστερά και με ένα δεξί πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Το τελευταίο γκολ που είχε σκοράρει με την φανέλα της Norwich ήταν τον Αύγουστο του 2021 κόντρα στην Bournemouth για το League Cup.

Βασικός ήταν και ο Δημήτρης Γιαννούλης ο οποίος στο 76′ λεπτό έγινε αλλαγή. Τα στατιστικά του ήταν 3 τάκλιν, ένα κόψιμο, 6 στις 10 νικημένες μονομαχίες στο έδαφος και 1 στις 2 νικημένες μονομαχίες στον αέρα.

Τα ”καναρίνια” είχαν προηγηθεί νωρίτερα με τα δύο γκολ του Nunez με το πρώτο να είναι ένα πανέμορφο γκολ. Ο Nunez με ένα βολέ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και το γκολ αυτό σίγουρα θα είναι υποψήφιο για γκολ της σεζόν. Το μόνο που κατάφερε η Birmingham ήταν να μειώσουν στο 53’ λεπτό σε 2-1 με τον Colin.

Βαθμολογικά η Birmingham βρίσκεται στην 19η θέση, επτά βαθμούς μπροστά από την ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη η Norwich βρίσκεται στην 9η θέση έναν βαθμό μακριά από τις θέσης που οδηγούν στα Playoff ανόδου.

Την επόμενη αγωνιστική η Norwich θα φιλοξενήσει την Cardiff City, ενώ η Birmingham θα φιλοξενήσει την Luton Town.

 

Στάδιο:

Carrow Road

Αναλυτικά οι ενδεκάδες:

Norwich City: Angus Gunn, Max Aarons, Grant Hanley Ben Gibson, Δημήτρης Γιαννούλης (76’ Jacob Lungi Sorensen), Gabriel Sara, Kenny McLean, Kieran Dowell. Marcelino Nunez, Onel Hernandez (72’ Χρήστος Τζόλης), AdamIdah

Διάταξη: 4-2-3-1

Προπονητής: David Wagner

 

Birmingham City: John Ruddy, Maxime Colin, Kevin Long, Auston Trusty, Emmanuel Longelo, George Hall, Alfie Chang (78’ Gary Gardner), Juninho Bacuna (46’ Lukas Jutkiewicz), Tahith Chong (86’ Jordan James), Mannibal Mejbri, Scott Hogan

Διάταξη: 4-4-2

Προπονητής: John Eustace

 

Διαιτητής:

Jarred Gilett

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ