Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο ένας στα ψηλά, ο άλλος στα χαμηλά!

24η αγωνιστική

ΝΠΣ Βόλος – Λαμία 1-1

Με τη σημερινή ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό στάδιο οι γηπεδούχοι σχεδόν «κλείδωσαν» τη συμμετοχή τους στη διαδικασία των play-off για πρώτη φορά στη SL1! Αντιθέτως οι φιλοξενούμενοι, αν και γενικά ήταν καλύτεροι, δεν κατάφεραν να πάρουν τη βαθμολογική ανάσα που επιθυμούσαν καθώς παραμένουν ουραγοί!

Ο Τσιλούλης στο 38’ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Πιρές στο χώρο του κέντρου, «κουβάλησε» την μπάλα μόνος του μέχρι τα όρια της μεγάλης περιοχής και με όμορφο συρτό σουτ «νίκησε» τον Κλέιμαν για το 0-1!

Ο Βόλος ωστόσο μπόρεσε να ισοφαρίσει στο 85ο λεπτό, όταν ο Κούτσιας επωφελήθηκε από το λάθος γύρισμα του Αμπάντα και με πλασέ προ κενής εστίας χάρισε στους «κυανέρυθρους» τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΝΠΣ Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα (46’ Τάχατος), Τσοκάνης (72’ Μεσκίδα), Γκάγκι, Ντέλετιτς (77’ Καρτάλης), Πιρές (46’ Οζέγκοβιτς), Τσιρίνος (89’ Κάτσε), Κούτσιας

Λαμία: Γκαραβέλης, Αμπάντα, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Σιμόν, Τζανδάρης, Ασκόφσκι (72’ Σαραμαντάς), Τσιλούλης (66’ Σλίβκα), Μαρτίνεθ (82’ Παπαδόπουλος), Βέργος (72’ Μεντίνα), Νούνιες (66’ Μανούσος)

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ