Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Roberto Firmino: Δεν ανανεώνει και αποχωρεί από το Anfield

Σύμφωνα και με το Sky Sports Γερμανίας, παρελθόν από τους ”Reds” θα αποτελέσει ο 31χρονος επιθετικός Roberto Firmino ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2015 και όπως έγινε γνωστό, ενημέρωσε τον προπονητή της ομάδας Jurgen Klopp πως δεν θα επεκτείνει το συμβόλαιο του και θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

Οχτώ χρόνια! Οχτώ αξέχαστα χρόνια τόσο για τον ίδιο τον παίχτη, όσο και για τους οπαδούς της Liverpool και έφτασε η στιγμή που θα πρέπει να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους Bobby.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες, ο Firmino, σε μία συνάντηση που είχε με τον Klopp, εξέφρασε την επιθυμία του να μην επεκτείνει το συμβόλαιο του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι και να αποχωρήσει ως ελεύθερος από την ομάδα. Σε μία πρόσφατη συνέντευξη τύπου, ο Γερμανός τεχνικός είχε δηλώσει πως θέλει να συνεχίσει να βλέπει τον Firmino να φοράει την κόκκινη φανέλα αλλά ο Βραζιλιάνος φαίνεται να είχε διαφορετικές σκέψεις.

Ο Firmino έφτασε στο Merseyside το καλοκαίρι του 2015 όταν τότε η Liverpool είχε δαπανήσει 45.000.000 ευρώ για τον φέρει στο Anfield από την Hoffenheim. Από τότε, ο Bobby αποτέλεσε ένα βασικό στέλεχος για να φτάσει η Liverpool στην κορυφή και να γίνει μία από της δυνατότερες ομάδες του πλανήτη.

Είδη πολλές ομάδες τον έχουν βάλει στο μάτι και θα τον κυνηγήσουν ώστε να τον κάνουν δικό τους. Inter, και Dortmund προσπάθησαν να τον αποκτήσουν την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και δεν είναι απίθανο να προσπαθήσουν να έρθουν σε επαφεί με τον παίχτη, ενώ σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, Atletico Madrid και Galatasaray έχουν μπει στον αγώνα διεκδίκησής του.

Την φετινή σεζόν ο Bobby έχει 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις πετυχαίνοντας 9 γκολ ενώ συνολικά με την κόκκινη φανέλα έχει 352 συμμετοχές μετρώντας 107 γκολ και 78 ασιστ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ