Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

UFC 285: Η μεγάλη ώρα έφτασε (videos)

Σε λιγότερο από 12 ώρες θα διεξαχθεί η αναμέτρηση μεταξύ του Jon Jones και του Ciryl Gane. Ίσως ένα από τα καλύτερα PPV της χρονιάς. Δύο ”τιτάνες” θα παλέψουν μέσα στο οκτάγωνο για την ζώνη της Heavyweight κατηγορίας, ενώ η Valentina Shevchenko για ακόμη μία φορά καλείται να υπερασπιστεί την ζώνη της στην Flyweight κατηγορία.

Θρύλος για πολλούς, ο ”Goat” του UFC για άλλους. Ο Jon ”Bone” Jones επιστρέφει μετά από τρία χρόνια αποφασίζοντας να αφήσει την Light heavyweight κατηγορία και να δοκιμάσει την ”τύχη” του στην Heavyweight, διεκδικώντας την ζώνη απέναντι σε έναν από τους ποιο επικίνδυνους αθλητές της κατηγορίας. Τον Ciryl Gane. Ο Gane μετά την ήττα του από τον Francis Ngannou έχει μία δεύτερη ευκαιρία να στεφτεί πρωταθλητής της κατηγορίας. Για πολλούς ο Jones είναι το φαβορί για άλλους είναι ο Gane. Όπως και να έχει, προβλέπετε να δούμε μία μάχη η οποία κάλλιστα μπορεί να μείνει ”χαραγμένη” στην ιστορία της διοργανώσεις.

Στο co-main event της βραδιάς, η Valetina Shevchenko θα υπερασπιστεί για 9η φορά την ζώνη της απέναντι στην Alexa Grasso η οποία από τότε που μεταφέρθηκε στην Flyweight κατηγορία, έχει ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων νικών. Σίγουρα το φαβορί είναι η Valentina αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμάμε την Grasso.

Επιπρόσθετα, εντυπωσιακοί προβλέπονται να είναι οι αναμετρήσεις ανάμεσα στους Geoff Neal-Shavkat Rakhmonov και Bo Nickal-Jamie Pickett. Ο Neal καλείται να αντιμετωπίσει έναν δύσκολο αντίπαλο και θα πρέπει να δείξει τον καλύτερό του εαυτό για να τον κερδίσει και να του δοθεί μία ευκαιρία για title fight. Από την άλλη ο Nickal και ο Pickett είναι δύο ονόματα τα οποία θα μας απασχολήσουν πιθανός στο μέλλον και η μάχη τους έχει πάρει αρκετό ”hype”.

Τέλος ο Mateusz Gamrot  θα αντιμετωπίσει τον Jalin Turner. Ο Turner είναι ένας αρκετά επικίνδυνος μαχητής. Υπομονετικός, μετρημένες οι κινήσεις του και μπορεί από το πουθενά με μία κίνηση να σε εξοντώσει. Ο Gamrot πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός και να προσπαθήσει να διαβάσει την σκέψη του αντιπάλου του, αν θέλει να έχει ελπίδες για την νίκη.

Αναλυτικά η UFC Card

Early Prelims:

Esteban Ribovics – Loik Radzhabov

Da’mon Blackshear – Farid Basharat

Jessica Penne – Tabatha Ricci

Mana Martinez – Cameron Saaiman

Song Kenan – Ian Machado Garry

 

Prelims

Julian Marquez – Marc Andre Bariault

Amanda Ribas – Viviane Araujo

Derek Brunson – Dricus Du Plessis

Cody Garbrandt – Trevis Jones

 

Main Card:

Bo Nickal – Jamie Pickett

Mateusz Gamrot – Jalin Turner

Geoff Neal – Shavkat Rakhmonov

Valentina Schevchenko – Alexa Grasso

Jon Jones – Ciryl Gane

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ