Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λαμία-ΠΑΟΚ (1-5): Άνετο πέρασμα στον τελικό Κυπέλλου!

Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε την αγωνιστική του ανωτερότητα στο «Αθανάσιος Διάκος», έφυγε με την νίκη κόντρα στην Λαμία με το ευρύ 5-1 και έδειξε πως θέλει το Κύπελλο στην Θεσσαλονίκη, χωρίς να περιμένει την ρεβάνς της Τούμπας.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πέτυχε ένα από τα γρηγορότερα γκολ στο θεσμό του Κυπέλλου καθώς άνοιξε το σκορ κόντρα στη Λαμία με τον Νάρεϊ στην πρώτη του επίθεση και πριν καν συμπλήρωθουν 13 δευτερόλεπτα στην αναμέτρηση. Η εμφάνιση των “ασπρόμαυρων” έδειξε πως το σκορ θα ανέβαινε σε υψηλά ποσοστά και το δεύτερο γκολ ήρθε να επιβεβαίωση το γεγονός. Στο 24ο λεπτό έπειτα από επίθεση από τα αριστερά και ασίστ του Τζουάν Σάστρε, ο “συνήθης ύποπτος” Γιάννης Κωνσταντέλιας έκανε το 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο επιφύλασσε και άλλα γκολ για τον Δικέφαλο στην εστία των γηπεδούχων, με τον Αουγκούστο να βάζει το πρώτο γκολ του δευτέρου μέρους. Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ, με υπέροχη έμπνευση στο 62′ «κρέμασε» τον Γκαραβέλη γράφοντας το 3-0 για τον «Δικέφαλο του Βορρά». Δύο λεπτά αργότερα, ο Τάισον έστρωσε ωραία για τον Μπράντον Τόμας και ο Ισπανός φορ νίκησε το Γκαραβέλη με άψογο πλασέ, για το τέταρτο γκολ των φιλοξενούμενων. Στην επόμενη φάση του ματς, ο Ζοάν Σάστρε εκμεταλλεύτηκε την πολύ ωραία ασίστ του Ζίβκοβιτς και ο Ισπανός έγραψε το 5-0.

Η Λαμία πάλεψε για το γκολ και τα κατάφερε στο 86ο λεπτό, με τον Μαρτίνεζ να πετυχαίνει το γκολ της τιμής για την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ