Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Άλεξ Σκοτ, Άλαν Σίρερ & Ίαν Ράιτ: Οι συνάδελφοι που θα ήθελες να έχεις

Η γενναία στάση των θρύλων ενάντια στο κατεστημένο και η φίμωση των αντιφρονούντων που δεν αποτελεί μονάχα ελληνικό προνόμιο.

Πολλές είναι τις τελευταίες μέρες οι περιπτώσεις στις οποίες βλέπουμε την ελληνική πολιτεία να προσπαθεί να κάνει τις φωνές που επιτίθενται στο τερατώδες πρόσωπο της να σωπάσουν. Ωστόσο όπως φαίνεται αυτό δεν αυτό δεν συμβαίνει μόνο εντός των δικών μας συνόρων.

Αφού και στην Αγγλία υπήρξε μια πολύ γνωστή φωνή που τάχθηκε ενάντια στον τρόπο διακυβέρνησης της χώρας και αμέσως υψώθηκαν “αμυντικοί μηχανισμοί”. Πρόκειται για τον Γκάρι Λίνεκερ και τα σχόλια που εκείνος έκανε για την κυβέρνηση της χώρας και τον τρόπο που αυτή διεξάγει το έργο της.

Ο Άγγλος πρώην επιθετικός και νυν τηλεσχολιαστής ήταν ιδιαίτερα καυστικός βάλλοντας μέσω των social media του κατά των κυβερνώντων, με αποτέλεσμα να τεθεί προσωρινά σε “διαθεσιμότητα” και να απομακρυνθεί από τη θέση του κεντρικού προσώπου που κατέχει στην ιστορική εκπομπή “Match Of The Day”.

Η απόφαση βέβαια των ιθυνόντων του BBC από όπου και βγαίνει η εκπομπή δεν ήταν ευπρόσδεκτη από τους υπόλοιπους παρουσιαστές του show που σήμερα θα απέχουν από τα καθήκοντά τους σε ένδειξη συμπαράστασης στον “διωκόμενο” συνάδελφο τους, υψώνοντας έτσι ανάστημα σε οποιον προάγει τον σκοταδισμό.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ