Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Να ξεπεράσει το “σοκ” στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν

Η ΑΕΚ δέχτηκε την πρώτη της ήττα στην “Αγιά Σοφιά-OPAP Arena” από τον Ολυμπιακό και μάλιστα στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δεν ήταν κακή, το αντίθετο θα λέγαμε. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες της Ένωσης βρέθηκαν αρκετές φορές κοντά στο προβάδισμα, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό, που μοναδική του καλή ευκαιρία ήταν το τετ α τετ του Μπακαμπού, απέναντι στον Αθανασιάδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως όλα αλλάξαν. Παρόλο που η ΑΕΚ έφτασε την κατοχή μέχρι και στο 75% υπέρ της, το γρήγορο γκολ του Ολυμπιακού προκάλεσε “σοκ” στους “κιτρινόμαυρους, που δέχτηκαν μέσα σε 17 λεπτά, ακόμη δύο γκολ, ενώ μπόρεσαν να απαντήσουν με τον Τσούμπερ για το 1-3.

Η εμφάνιση της Ένωσης ήταν αυτή που έχουμε συνηθίσει, δεν έκανε κάτι διαφορετικό. Οι παίκτες του Αλμέιδα, πίεζαν σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου, αλλά βρήκαν μπροστά τους έναν Ολυμπιακό πολύ αποτελεσματικό, που χτυπούσε στην κόντρα-επίθεση και ό,τι και να έκανε επιθετικά του έβγαινε.

Στην επόμενη μέρα, η ΑΕΚ καλείται να μάθει από τα λάθη της (που σίγουρα έκανε), να μπορέσει να διαχειριστεί το “σοκ”, αφού είδε το σερί νικών της στη Νέα Φιλάδέλφεια να “σπάει” και μάλιστα από τον Ολυμπιακό και να βγάλει αντίδραση στα play-off, αποδεικνύοντας πως παραμένει το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ