Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Manchester City-RB Leipzig: Ποιός άραγε θα αντέξει παραπάνω;

Σε λίγες ώρες από τώρα η Manchester City θα φιλοξενήσει την Leipzig για την δεύτερη φάση των ”16” του UEFA Champions League.

Στον 1ο αγώνα, η City είχε προηγηθεί με τον Mahrez, όμως στο δεύτερο ημίχρονο η Leipzig ήταν πολύ ανεβασμένη και κατάφερε να βρει την ισοφαρίσει με τον Gvardiol. Η ομάδα του Pep σίγουρα έχει το πλεονέκτημα δεδομένου ότι παίζουν και στην έδρα τους, ωστόσο δεν πρέπει να είναι αναπαυμένοι σε αυτό το γεγονός, καθώς εάν δεν περιορίσουν παίχτες όπως τον Henrichs, τον Werner, τον Szoboszlai μπορούν να πάθουνε μεγάλη ζημιά. Ακόμα και στο ψηλό παιχνίδι είδαμε πως η Leipzig μπορεί να γίνει αρκετά επικίνδυνη όποτε η άμυνα της City θα έχει πολύ δουλειά απόψε.

Και οι δύο ομάδες έρχονται με πολύ καλή ψυχολογία. Η City έρχεται έχοντας τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελο, ενώ η Leipzig προέρχεται από μία σπουδαία εμφάνιση κόντρα στην Gladbach όπου πήραν και την νίκη με τελικό σκορ 3-0.

Η μόνη απουσία για του ”Πολίτες” θα είναι ο John Stones, ενώ οι ”Ταύροι” δεν θα έχουν στην διάθεσή τους, τους Peter Gulacsi, Xaver Schlager, Abdou Diallo και Christopher Nkunku.

 

Ημέρα αγώνα :

Τρίτη 14/3

 

Ώρα έναρξης:

22:00 ( ώρα Ελλάδας)

 

Στάδιο:

Etihad Stadium

 

Πιθανές ενδεκάδες:

Manchester City: Ederson Moraes, Kyle Walker, Manuel Akanji, Ruben Dias, Bernardo Silva, Rodri, Riyad Mahrez, Kevin De Bruyne, Ilkay Gundogan, Jack Grealish, Erling Haaland

Διάταξη: 3-2-4-1

Προπονητής: Pep Guardiola

 

Leipzig: Janis Blaswich, Benjamin Henrichs, Willi Orban, Josko Gvardiol, David Raum, Konrad Laimer, Amadou Haidara, Dominik Szoboszlai, Emil Forsberg, Timo Werner, Andre Silva

Διάταξη: 4-2-2-2

Προπονητής: Marco Rose

 

Αναλυτικά η Διαιτησία

Διαιτητής: Slavko Vincic

Βοηθός διαιτητή: Tomaz Klancnik

Βοηθός διαιτητή: Andraz Kovacic

4ος βοηθός: Rade Obrenovic

VAR: Alejandro Hernandez

Βοηθός VAR: Nejc Kajtazovic

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ