Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Lonzo Ball: Ξαναμπαίνει στο χειρουργείο – Αμφιβολίες για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Adrian Wojnarowski, ο Lonzo Ball θα υποβληθεί σε τρίτη επέμβαση στο αριστερό του γόνατο με φήμες να λένε πως η καριέρα του κινδυνεύει να λήξη πρόωρα.

Ήταν ο μεγαλύτερος φόβος του Ball και στο τέλος επιβεβαιώθηκε. Ο 25χρονος guard των Bulls θα πατήσει  την πόρτα του χειρουργείου για τρίτη φορά με αποτέλεσμα να χάσει και την σεζόν 2023-2024. Τελευταία φορά που πάτησε ο ”Zo” παρκέ, ήταν τον Ιανουάριο του 2022 και σύμφωνα και με τον Wojnarowski η καριέρα του βρίσκεται στον ”αέρα”, καθώς υπάρχουν πολλοί φόβοι πως θα αναγκαστεί να λήξη την καριέρα του πρόωρα και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Lonzo Ball επιλέχθηκε στο 2ο pick του Draft το 2017 από τους Los Angeles Lakers. Από τότε έχει αγωνιστεί σε Lakers, Pelicans και Bulls έχοντας μέσο όρο 11.9 πόντους, 5.7 ριμπάουντ, 6.2 ασίστ, 1.6 κλεψίματα ανά 32.5 λεπτά σε 252 αγώνες. Το συμβόλαιο του με το Chicago λήγει το καλοκαίρι του 2025, ωστόσο αν ο τραυματισμός αποδειχθεί μοιραίος και αναγκαστεί να αποσυρθεί, τότε οι Bulls θα τον πληρώσουν χωρίς όμως τα χρήματά του να βαραίνουν το salary cap της ομάδας.

Εμείς από την μεριά μας του ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και να τον δούμε και πάλι το συντομότερο στο παρκέ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ