Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Κρύα» ισοπαλία!

15η αγωνιστική

Νίκη Βόλου – Παναθηναϊκός Β’ 0-0

Στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης, το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλό ρυθμό αλλά όχι γκολ! Η Νίκη Βόλου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησε αρκετές τελικές, ωστόσο οι Σιαφά και Κρητικός ήταν άστοχοι! Από την άλλη ο Παναθηναϊκός φάνηκε περισσότερο απειλητικός στις αντεπιθέσεις, καθώς χρειάστηκαν οι επεμβάσεις του Μπάγιτς στα σουτ των Ταβάρες και Φουρτάδο για να μην παραβιαστεί η εστία των γηπεδούχων!

Στο δεύτερο μέρος οι «κυανόλευκοι» αύξησαν την πίεσή τους στα καρέ του «τριφυλλιού» όμως αδυνατούσαν να βρουν την καλή τελική πάσα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν 11 συνολικά κόρνερ που πέρασαν ανεκμετάλλευτα! Μοναδική μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκη καταγράφηκε στο 60’ όταν ο Κάσσος βρέθηκε σε θέση βολής με τον Μαργκόνο να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ! Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να κλέψει τους τρεις βαθμούς στη φάση που μπόρεσε να φτιάξει στο 74’ με τον Σερπέζη να στέλνει την μπάλα λίγο έξω στο τετ-α-τετ με τον Μπάγιτς!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Κάσσος, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Αναστασίου, Κυριακίδης, Τσουκαλάς (65’ Ολαϊζόλα), Γαβριηλίδης, Κρητικός, Μιράντα, Σιαφά (70’ Ροχάνο)

Παναθηναϊκός Β’: Μαργκόνο, Σερπέζης, Σιδεράς, Μαρτίνης, Φουρτάδο, Κυριόπουλος (46’ Τουρκοχωρίτης), Κρυπαράκος (68’ Τερεζίου), Προδρομίτης, Ταβάρες (86’ Αντωνίου), Μπιλάλ (65’ Αγκοστίνιο), Καραμπάς (68’ Αθανασακόπουλος)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ