Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λίβερπουλ: Αποκαλύφθηκαν οι εμφανίσεις της επόμενης σεζόν

Η κλασσική πρώτη, η αναμενόμενη δεύτερη, η  ενδιαφέρουσα τρίτη εμφάνιση πκαι ελπίδα να δώσουν λίγη από τη χάρη τους στη νέα σεζόν των “reds”.

Με το καθιερωμένο διάλειμμα του Μαρτίου για τις εθνικές ομάδες να έχει πλέον φτάσει, γίνεται ξεκάθαρο ότι η φετινή χρονιά έχει μπει στην τελική της ευθεία, οπότε δεν υπάρχει και καταλληλότερη στιγμή για “φανελολογία”.Η συζήτηση μάλιστα φέτος σχετικά με το τι θα φορούν οι αγαπημένες μας ομάδες την επόμενη σεζόν ξεκίνησε από τη βόρεια Αγγλία και συγκεκριμένα το Λίβερπουλ, καθώς οι εμφανίσεις της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ ήταν αυτές που είδαν πρώτες το φως της δημοσιότητας και εμείς θα σας τις παρουσιάσουμε παρακάτω.

Ξεκιναμε με την πρώτη εμφάνιση όπου ακολουθεί την πεπατημένη με το κόκκινο να έχει κυρίαρχο ρόλο και το λευκό να χρησιμοποιείται στο λαιμό και τα μανίκια επιστρέφοντας σε μια πολύ συνηθισμένη γραμμή μετά τις καινοτόμες φετινές εμφανίσεις.

Συνεχίζουμε με τη δεύτερη, η οποία είναι αυτή που φέρει τις μεγαλύτερες αλλαγές και έχει το δυσκολότερο έργο, αφού διαδέχεται την υπέροχη δεύτερη εμφάνιση που φορούν φέτος οι “κόκκινοι”, οι οποίοι θα γίνονται “πράσινοι” στα εκτός έδρας της νέας χρονιάς.

Κλείνουμε με την τρίτη εμφάνιση που κινείται στις αποχρώσεις του μωβ αναδεικνύοντας την ομορφιά της απλότητας.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ