Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εθνική Αργεντινής: Καλώς ήρθατε στο προπονητικό κέντρο “Lionel Andrés Messi”

Ο Μέσι, η 25η Μαρτίου που αποδεικνύεται εξ’ ορισμού ξεχωριστή και η μετονομασία του προπονητικού της Αργεντινής που αποτελεί τη χαμηλότερη επιβράβευση στην “πυραμίδα” των τιμών.

Σημαδιακή αποδείχθηκε η 25η Μαρτίου πέρα από τον ελληνικό λαό που τίμησε για άλλη μια φορά τους ήρωες του και για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ευρισκόμενος στο καμπ της “αλμπισελέστε” για το καθιερωμένο “International break” του Μαρτίου είδε τους ανθρώπους της ομάδας να αποκαλύπτουν κατά τη διάρκεια της προπόνησης την πλακέτα που από εδώ και στο εξής θα κοσμεί την είσοδο του προπονητικού και θα φέρει το όνομα του.

Η κίνηση αυτή αδιαμφισβήτητα αποτελεί μια ελάχιστη ανταμοιβή κυρίως για την κατάκτηση του πρόσφατου Μουντιάλ, αλλά εδράζεται και στις μέρες που ο Αργεντίνος, θρύλος πια, κράτησε στην επιφάνεια την ομάδα της καρδιάς του και εσχάτως τη συντήρησε οικονομικά στα δύσκολα χρόνια του πρόσφατου παρελθόντος.

Κλείνοντας, θα λέγαμε ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι μια από τις δεκάδες, εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες που πρόκειται να ακολουθήσουν στο άμεσο και όχι μόνο μέλλον.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ