Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: Η Μπάρτσα έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Μέσι

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο των Καταλανών Ράφα Γιούστε,  εκπρόσωποι της Μπαρτσελόνα έχουν έρθει σε επαφή με την οικογένεια του Μέσι με σκοπό να τον φέρουν πίσω στην Βαρκελώνη.

Φήμες υπήρχαν εδώ και καιρό και μέρα με τη μέρα φούντωναν όλο και πιο πολύ. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε πριν από λίγες ώρες. Ο αντιπρόεδρος των ‘’Μπλαουγκράνα’’ Ράφα Γιούστε μίλησε στην Καταλανική τηλεόραση και παραδέχθηκε πως έχουν ξεκινήσει είδη οι πρώτες επαφές με την οικογένεια του Μέσι με σκοπό να τον φέρουν πίσω στο γήπεδο στο οποίο αγαπήθηκε.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Γιούστε:

 “Ο Λέο Μέσι και η οικογένειά του ξέρουν πόσο τους αγαπώ. Πήρα μέρος στις διαπραγματεύσεις που δυστυχώς δεν οδήγησαν σε επιτυχή έκβαση. Έχω ένα αγκάθι στο πλευρό μου ότι ο Λέο δεν μπορούσε να μείνει στο κλαμπ μας.

Αν μιλάμε για τη Μάσια και ποδόσφαιρο βάσης, μιλάμε για τον Μέσι. Φυσικά θα ήθελα να επιστρέψει. Για το τι θα μπορούσε να εκπροσωπήσει σε αθλητικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Είμαστε σε επαφή μαζί με τους εκπροσώπους, ναι,

Μακάρι να συνδυαστούν όλες οι συνθήκες ώστε αυτή η αμοιβαία ιστορία αγάπης να τελειώσει με τον Μέσι στη Μπάρτσα. Όταν είσαι ερωτευμένος και χωρίζεις από κάποιον, θέλεις πάντα να μείνεις ερωτευμένος. Ακόμα κι αν χάσετε την επαφή. Θα είμαστε πάντα ερωτευμένοι με τον Λέο και θα είναι πάντα ερωτευμένος με την Μπάρτσα και την πόλη της Βαρκελώνης. Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι το πεπρωμένο είναι σοφό.

Απομένουν δύο μήνες στους οποίους πρέπει να δουλέψουμε, ειδικά ο Ματέου Αλεμάνι και ο ΖόρντιΚρόιφ, για να παρουσιάσουμε πρώτα το σχέδιο βιωσιμότητας στον Χαβιέρ Τέμπας. Μετά, αν πληρούνται οι προϋποθέσεις, επειδή ο Μέσι είναι παίκτης της Παρί και δεν θα ήθελα να μιλήσω για τίποτα περισσότερο από τα γούστα και τις επιθυμίες μου, θα βάλαμε το ενδεχόμενο να τον καλωσορίσουμε. Δεν θέλουμε να ανακατευτούμε στις καθημερινές δουλειές της Παρί”.

 

Υπενθιμίζουμε πως το συμβόλαιο του Λίο λήγει στο τέλος της σεζόν και τίποτα ακόμα δεν είναι δεδομένο για το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αργεντίνος σούπερ σταρ.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ