Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνεχίζει στο τιμόνι της Δόξας Ασσήρου και τη νέα χρονιά ο Γιάννης Παγώνης!

Για 3η σερί χρονιά στον πάγκο της Δόξας Ασσήρου θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Γιάννης Παγώνης, καθώς πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστή και επίσημα η ανανέωση των δύο πλευρών.


 

Πιο αναλυτικά, ο πρόεδρος της Δόξας Ασσήρου Βαϊράμης Δημήτρης συναντήθηκε στα γραφεία της ομάδας με τον έμπειρο προπονητή Γιάννη Παγώνη, όπου έδωσαν τα χέρια για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Έτσι, ο νεότερος πρόεδρος της Α1 κατηγορίας θα συνεχίσει να συνεργάζεται με έναν από τους πιο έμπειρους τεχνικούς. Μετά και την εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησε η ομάδα την φετινή χρονιά ώντας και νεοφώτιστη στην Α1 κατηγορία, η διοίκηση αποφάσισε άμεσα την παραμονή του κόουτς Παγώνη καθώς πιστεύουν πως έχει να δώσει αρκετά πράγματα ακόμη στην ομάδα.

Δίπλα στον Γιάννη Παγώνη θα συνεχίσει να βρίσκεται και τη νέα χρονιά το δεξί του χέρι στην ομάδα ο Δημήτρης Σταμπουλής ως βοηθός προπονητή – γυμναστής, καθώς οι δυο τους έχουν εξαιρετική συνεργασία. 

Επίσης, στη Δόξα Ασσήρου παραμένει και ο Σερέζο ως φροντιστής της ομάδας, διότι οι ιθύνοντες της ομάδας έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία του τη φετινή χρονιά!

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ