Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το ποδόσφαιρο τιμώρησε τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό

Η ΑΕΚ, η οποία έπαιζε με δέκα παίκτες από το 6ο λεπτό, νίκησε 2-0 τον Δικέφαλο του Βορρά κι έκανε το τρίτο νταμπλ της ιστορίας της.

Το τραγικό λάθος του Ρότα άλλαξε από πολύ νωρίς τις ισορροπίες, ωστόσο η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε βρίσκοντας γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα, με τον Αρόλντ Μουκουντί στο 26ο λεπτό.

Το άγχος κυρίευσε τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου κι ο «μάγος» Φερνάντες σφράγισε το Κύπελλο για την ΑΕΚ, η οποία το κατέκτησε στο γήπεδο που το είχε χάσει τελευταία φορά το 2020. Επίσης, από το Πανθεσσαλικό ξεκίνησε και το αρνητικό σερί με τον ΠΑΟΚ σε τελικούς το 2017, το οποίο τερμάτισε η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Χατζισαφί, Βίντα, Μουκουντί, Σιμάνσκι (Γιόνσον 60′), Ελίασον (Μάνταλος 81′), Πινέδα (Σιντιμπέ 60′), Γκατσίνοβιτς (Πάολο Φερνάντες 86′), Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία (Άμραμπατ 60′)

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ρ.Σοάρες (Μπίσεσβαρ 60′), Κουλιεράκης (Κεντζιόρα 85′), Ίνγκασον, Σάστρε (Βιεϊρίνια 60′), Σβαμπ (Ελ Καντουρί 77′), Αουγκούστο, Τάισον, Κωνσταντέλιας (Τζίμας 85′), Αντρίγια, Μπράντον

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ