Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Manchester City: Πρωταθλήτρια Ευρώπης για το 2023

Το όνειρο του Pep και κάθε οπαδού της City έγινε πραγματικότητα. Η Manchester City έγραψε ιστορία και μπήκε στο βιβλίο με τις ομάδες οι οποίες έχουν κατακτήσει το ”Άγιο δισκοπότηρο”.

Η Inter πίεσε, προσπάθησε είχε ευκαιρίες… αλλά στο τέλος το να προσπαθείς να πολεμήσεις την ομάδα του Pep και πόσον μάλλον να την κερδίσεις, είναι δύσκολο. Ένα γκολ του Rodri στο 68’ λεπτό, ο οποίος με ένα σουτ βολίδα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ήταν αρκετό για να της δώσει την νίκη και να της χαρίσει το 1ο της UEFA Champions League. Η Inter δημιούργησε ευκαιρίες, είχε δοκάρι με τον Dimarco, είχε ευκαιρίες με τον Lukaku αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε. Παρόλα αυτά η ομάδα του Simone Inzaghi πρέπει να είναι περήφανοι, γιατί κατάφεραν να αντισταθούν στoυς παιχταράδες της City, και παρόλο που όλοι τους υποτιμούσαν, κατάφεραν να δείξουν χαρακτήρα και απέδειξαν πως δίκαια έφτασαν μέχρι τον τελικό της Κωνσταντινούπολης. Όπως και να έχει, η City δίκαια κατέκτησε το τρεμπλ και σίγουρα μπορούμε να συμφωνήσουμε, πως δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης.

Man City vs Inter Milan score: Champions League final result as Rodri goal secures treble for Guardiola's team | Sporting News

Και τώρα… του χρόνου ξανά… στο Wembley, για τον 69ο τελικό του UEFA Champions League. Ραντεβού εκεί!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ