Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Youri Tielemans: Επίσημα παίχτης της Aston Villa

Σύμφωνα πάντα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Fabrizio Romano, παίχτης της Aston Villa με κάθε επισημότητα πρέπει να θεωρείται ο Youri Tielemans, καθώς ο παίχτης ήρθε σε πλήρη συμφωνία με την ομάδα.

O Tielemans έφτασε για πρώτη φορά στο King Power Stadium το καλοκαίρι του 2019. Το όνομά του είχε είδη γίνει γνωστό στον κόσμο του ποδοσφαίρου, καθώς με τις εμφανίσεις που πραγματοποιούσε με την φανέλα της Monaco είχε ως αποτέλεσμα πολλές ομάδες να κοιτάνε την περίπτωσή του. Η Leicester το 2019 δαπάνησε 45.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της και από τότε δεν σταμάτησε την ανοδική πορεία της καριέρας του. Τα τελευταία χρόνια πολλές ομάδες προσπάθησαν να τον κάνουν δικό τους, όμως ποτέ δεν έφτασαν σε κάποια συμφωνία με τον παίχτη.

Όμως τα χρόνια πέρασαν και το συμβόλαιο του Tielemans έληγε το φετινό καλοκαίρι ενώ παράλληλα η Leicester υποβιβάστηκε στην Championship, όποτε ο παίχτης ήταν δεδομένο πως δεν θα ανανέωνε το συμβόλαιο του.

Αρκετές ομάδες ήρθαν σε επαφή με τον Tielemans, όμως ο Βέλγος αποφάσισε πως η καταλληλότερη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του είναι η Aston Villa. Η ομάδα του Unai Emery, η οποία βρίσκεται σε άνοδο τα τελευταία χρόνια, ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον παίχτη και από την νέα χρονιά ο Tielemans θα αγωνίζεται κάτω υπό τις οδηγίες του.

Με τις ‘’Αλεπούδες’’ ο Tielemans αγωνίστηκε σε 195 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας συνολικά 28 γκολ, ενώ μοίρασε 26 ασίστ.

Ο Tielemans έχει είδη υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και από την 1η Ιουλίου θα ανήκει και επίσημα στην Aston Villa.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ