Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

N’Golo Kante: Μετακομίζει και επίσημα στην Σαουδική Αραβία

Σύμφωνα πάντα με τον έμπειρο δημοσιογράφο, Fabrizio Romano, παίχτης της Al-Ittihad με κάθε επισημότητα πρέπει να θεωρείται ο N’Golo Kante, καθώς ο παίχτης έχει είδη υπογράψει το καινούργιο του συμβόλαιο.

Τέλος εποχής για την Chelsea. Μετά από 7 χρόνια παρουσίας στο Stamford Bridge, ο Kante αποχωρεί από την ομάδα. Ο 32χρονος έφτασε για πρώτη στο Λονδίνο το καλοκαίρι του 2016, όταν τότε οι ”Μπλε” είχαν δαπανήσει 35.500.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους από την Leicester, με την οποία την ίδια σεζόν είχε στεφθεί και πρωταθλητής, κατακτώντας την Premier League. Ο Kante αποτέλεσε βασικό μέλος στο κέντρο της Chelsea και για πολλά χρόνια ήταν αυτός που έκανε την διαφορά στο παιχνίδι της Chelsea.

Με την μπλε φανέλα, ο Kante αγωνίστηκε συνολικά σε 269 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 13 γκολ, ενώ μοίρασε και 16 ασίστ. Παράλληλα με την Chelsea κατέκτησε 1 Champions League, 1 πρωτάθλημα Premier League, 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, 1 UEFA Super Cup, 1 Europa League, 1 FA Cup, ενώ αναδείχτηκε παίχτης της χρονιάς στην Premier League την σεζόν 2017 και τέλος μπήκε και στην κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος την ίδια χρονιά.

Το συμβόλαιο του Kante έληγε το φετινό καλοκαίρι και τόσο ο παίχτης, όσο και η ομάδα αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Η PSG αμέσως μπήκε στον αγώνα διεκδίκησης του Γάλλου, όμως στο τέλος η ομάδα που τον κέρδισε ήταν η Al-Ittihad.

Μετά τον Karim Benzema, η ομάδα από την πόλη της Jeddah προσθέτει στο ρόστερ της ακόμα έναν έμπειρο παίχτη, ο οποίος θα κάνει την διαφορά στην μεσαία γραμμή της.

Το νέο συμβόλαιο του Kante ισχύει για δύο χρόνια με τις ετήσιες απολαβές να φτάνουν κοντά στα 100.000.000 ευρώ τον χρόνο.

Εικόνα

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ