Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Συναρπαστική η 3η ημέρα για τους Έλληνες των Special Olympics στο SOWG BERLIN 2023

Μόνο επιτυχίες είχε η χθεσινή 3η ημέρα για τους Έλληνες Αθλητές των Special Olympics, στο Special Olympics World Game 2023 το οποίο διεξάγεται στο Βερολίνο.

Οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες μέτρησαν πολλά μετάλλια, πάσης φύσης χρώματος και γέμισαν με χαρά και περηφάνια όλους τους Έλληνες. Ο Άρης Μακρής πήρε την 1η θέση κάνοντας ατομικό ρεκόρ στα 50 m. πρόσθιο (Κολύμβηση), ο Κωνσταντίνος Γεωργακάς πήρε την 2η θέση στην κατηγορία Dressage Level A (Ιππασία), η Χρυσάνθη Χατζηεμμανουήλ πήρε την 4η θέση στο Dressage Level C (Ιππασία). Ο Αντώνης Γεωργάκης πήρε την πρώτη θέση ατομικό στο Bocce και την 3η θέση στο Unified Ομάδα Bowling. H Ελένη Τιλκερίδου πήρε την 2η θέση και 4 ασημένια σε όλα τα όργανα της Ρυθμικής και τέλος η Λέρα Θεοδώρα πήρε την 4η θέση σε όλα τα όργανα της Ρυθμικής.

Πλούσιο είναι και το σημερινό πρόγραμμα σε όλα τα αθλήματα, με πολλές συμμετοχές Ελλήνων αθλητών και αθλητριών.

Η επίσημη ανακοίνωση:
«Τα μετάλλια 🥇🥈🥉 από τους αθλητές και τις αθλήτριές μας έρχονται το ένα μετά το άλλο όπως και οι συγκινήσεις που μας χαρίζουν!
Εχθές, 20 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν τελικοί σε αρκετά αθλήματα με την Ελληνική Αποστολή 🇬🇷 να μας γεμίζει υπερηφάνεια!
Άρης Μακρής – Κολύμβηση 🏊‍♂️ – 1η θέση και ατομικό ρεκόρ στα 50 m. Πρόσθιο
Κωνσταντίνος Γεωργακάς – Ιππασία 🏇 – 2η θέση στην κατηγορία Dressage Level A και Χρυσάνθη Χατζηεμμανουήλ – 4η θέση στην κατηγορία Dressage Level C
Αντώνης Γεωργάκης – Bocce 🔴🟢- 1η θέση στο ατομικό
Unified Ομάδα Bowling 🎳– 3η θέση
Ελένη Τιλκερίδου – Ρυθμική 🩰– 2η θέση και 4 ασημένια μετάλλια σε όλα τα όργανα και Λέρα Θεοδώρα 4η θέση σε όλα τα όργανα.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα για σήμερα γεμάτο με την Unified Ομάδα Ποδοσφαίρου ⚽️ να αγωνίζεται σε λίγη ώρα με την Γερμανία ενώ έχουμε τελικούς αγώνες και απονομές στα αθλήματα του Bocce, Ιππασίας, Ποδηλασίας 🚴‍♂️, Αντιπτέρισης 🏸, Ρυθμικής, Bowling, και Στίβου. Τα αθλήματα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης 🏓 και του Καγιάκ 🚣‍♂️ συνεχίζουν με divisioning.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Μπάσκετ 🏀, της Κολύμβησης, της Ιστιοπλοΐας ⛵️ και του Power Lifting 🏋️σήμερα στο ρεπό τους θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Υγιείς Αθλητές (Healthy Athletes Program).»

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ