Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Στην Ελλάδα ο Ράσταβατς για τον σχεδιασμό του Αστέρα Τρίπολης

Στην χώρα μας επέστρεψε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς, ώστς να ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Οι Αρκάδες άλλωστε ξεκινάνε στις 26 Ιουνίου και ήδη έχουν πραγματοποιήσει τις πρώτες τους ανανεώσεις, καθώς στον σύλλογο θα συνεχίσουν οι Πέπε Καστάνιο που συμφώνησε έως το 2026, Ρούμπεν Γκαρθία ο οποίος θα αγωνίζεται στη Τρίπολη ως το 2025, ο Χοσέ Λουίς Βαλιέντε για ακόμα ένα χρόνο, ενά παράλληλα ανακοίνωσε τις πρώτες του μεταγραφές, με την απόκτηση του Βασίλη Μάντζη και του Νίκου Καλτσά, αλλά και την αποχώρηση του Χρίστου Τασουλή.

Την ίδια στιγμή Χερόνιμο Μπαράλες και Ματίας Ιγκλέσιας δεν θα συνεχίσουν στον σύλλογο, όπως έχουν ενημερωθεί οι δύο Αργεντίνοι.

Σίγουρα πάντως στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση ενός επιθετικού, ενός χαφ και ενός δεκαριού, ώστε να ανανεώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα το ήδη υπάρχον ρόστερ τους. Επίσης, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο Αστέρα κοιτάζει τον Εμάνουελ Σάκιτς, ο οποίος θα πρέπει να καλύψει το κενό που αφήνει ο Χρίστος Τασουλής, χωρίς όμως ακόμα να έχει γίνει κάποια επαφή των δύο πλευρών.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ