Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

NBA Draft 2023: ”Νέα εποχή” στους Spurs με πρωταγωνιστή τον Wembanyama (video)

Τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε το NBA Draft για το 2023, χωρίς να έχουμε πολλές εκπλήξεις, όμως παρόλα αυτά ανυπομονούμε να δούμε πως οι Rookies θα ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες που έχουν οι ομάδες από αυτούς.

Το μεγαλύτερο prospect του Draft, Victor Wembanyama κατέληξε στους San Antonio Spurs, όπως ήταν το προφανές, οι οποίοι είχαν το 1ο Pick, με τον προπονητή της ομάδας Greg Popovich να είναι έτοιμος να δημιουργήσει μία δυναστεία γύρω από τον ίδιο.

Στην δεύτερη θέση, οι Charlotte Hornets αποφάσισαν να προσπεράσουν τον Scoot Henderson και να επιλέξουν τον Brandon Miller από το πανεπιστήμιο της Alabama. Ο Scoot όπως ήταν προφανές, κατέληξε στο 3ο Pick, όπου και επιλέχθηκε από τους Portland Trail Blazers.

Στο 4ο και 5ο Pick επιλέχθηκαν τα δίδυμα εκρηκτικά αδέλφια Amen και Ausar Thompson οι οποίοι έγραψαν και ιστορία, καθώς έγιναν τα πρώτα αδέλφια που επιλέγονται στα πρώτα πέντε Pick του ίδιου Draft. Ο Amen θα αγωνίζεται στους Houston Rockets και ο Ausar στους Detroit Pistons.

Έκπληξή ίσως τα αποτελεί το 20ο Pick του Draft, καθώς επιλέχθηκε από του Rockets ο Cat Whitmore από το πανεπιστήμιο της Villanova. Το Pick αυτό αποτελεί έκπληξη, διότι στα Mock Draft που πραγματοποιήθηκαν από διάφορους αναλυτές, ο Whitmore βρισκόταν στα πρώτα 15 Pick.

Μία καινούργια φουρνιά από ταλέντα ΜΟΛΙΣ έφτασε στο NBA και σίγουρα ανυπομονούμε να τους δούμε να λάμπουν και μέσα στο παρκέ.

Αναλυτικά όλα τα Picks του 1ου και του 2ου γύρου.  

  Εικόνα

Εικόνα

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ