Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Τρία δυνατά φιλικά τον περιμένουν στην Αυστρία

Στις γραμμές που θα ακολουθήσουν θα διαβάσετε ονόματα ομάδων που σε οποιαδήποτε αλλη περίπτωση θα αποτελούσαν ιδανικές επιλογές για την επιστροφή των “ερυθρόλευκων” στη δράση. Για τον Ολυμπιακό της σεζόν 2023 – 24 όμως που βαδίζει ως στιγμής σε αχαρτογράφητα νερά κάθε ενενηντάλεπτο είναι σημαντικό. 

Διακοπές τέλος. Η σεζόν μόλις άρχισε στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο. Η πρώτη μέρα επεφύλασσε τα καθιερωμένα εργομετρικά τα οποία και ολοκλήρωσαν άπαντες με επιτυχία. Τη σκυτάλη τώρα παίρνει το γήπεδο και οι εγκαταστάσεις του Ρέντη, εντός των οποίων Ντιέγκο Μαρτίνεθ και παίκτες θα αρχίσουν να οικοδομούν τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν. Οι “Πειραιώτες” θα παραμείνουν στη βάση τους ως και τις 4 Ιουλίου.

Καθώς την επομένη, 5 Ιουλίου, πετούν για το Μιλς της Αυστρίας όπου θα διαμείνουν για δύο εβδομάδες με σκοπό να βρουν το ρυθμό που χρειάζονται για να ανταποκριθούν στις αλλεπάλληλες και ιδιαίτερα κρίσιμες επίσημες υποχρεώσεις που τους περιμένουν και ξεκινούν νωρίς – νωρίς. Για το λόγο αυτό η “πειραϊκή” ομάδα θα δώσει και τρεις φιλικές αναμετρήσεις.

Photo credits: Olympiacos FC (Twitter account)

Κατά σειρά ο πειραϊκός σύλλογος θα τεθεί αντιμέτωπος με την τσεχική Σλοβάτσκο που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέλαβε την πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα της χώρας της, την δευτεραθλήτρια Δανίας και πολλά υποσχόμενη Νόρτσελαντ και την Σαττμφατζ το Αζερμπαϊτζάν.

Κλείνοντας αξίζει να αναφέρουμε πως πέρα από τους τα παραπάνω γνωστοί έγιναν και οι πρώτοι παίκτες που δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του coach Μαρτίνεθ. Αυτοί είναι οι Ραντζέλοβιτς, Κούντε, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Νταμπό, Αλίγιακιτς και Γκάρι Ροντρίγκεζ. Όλοι τους θα μείνουν και θα προπονηθούν στον Πειραιά ως και τις 6 Ιουλίου. Έκτοτε ο Κορδόν θα έρθει σε επαφή μαζί τους προκειμένου να αποφασιστεί αν θα παραχωρηθούν δανεικοί ή θα πωληθούν. Ενώ στην περίπτωση του Ροντρίγκεζ θα γίνουν προσπάθειες για λύση του υπάρχοντος συμβολαίου.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ