Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η σημαία του Ατρομήτου στον ιστό της

Στον Ατρόμητο έμεινε η… σημαία στον ιστό της, καθώς ο Κυριάκος Κιμβρακίδης ανανέωσε την συνεργασία του με τον Ατρόμητο.

Ο έμπειρος δεξιός οπισθοφύλακας των «κυανόλευκων», ο οποίος έμεινε για καιρό εκτός δράση, μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του τον Δεκέμβριο, υπολογίζεται κανονικά στο βασικό τμήμα προετοιμασίας, γεγονός που χαροποιεί τον προπονητή της ομάδας, Κρις Κόλεμαν.

Η ανακοίνωση:
«Στον Ατρόμητο για ακόμα μία σεζόν θα παραμείνει ο αρχηγός της ομάδας μας, Κυριάκος Κιβρακίδης.
Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό της ομάδας, Κυριάκο Κιβρακίδη για ακόμα μία σεζόν, με το νέο του συμβόλαιο να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

O «Κίβρα» αποκτήθηκε από τον Αιγινιακό τον Ιανουάριο του 2014 και από τότε έχει γίνει συνώνυμο του Ατρόμητου και τα τελευταία χρόνια είναι ο αρχηγός της ομάδας μας. Στη θητεία του στο Περιστέρι έχει πραγματοποιήσει συνολικά 210 συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ατρόμητος και Κυριάκος Κιβρακίδης συνεχίζουμε μαζί και πλέον το ραντεβού δίνεται στον αγωνιστικό χώρο για τη σεζόν στην οποία σηματοδοτουνται τα 100 χρόνια της ομάδας μας!

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Κυριάκος Κιβρακίδης πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα της καρδιάς μου για έναν ακόμα χρόνο. Γνωρίζουν όλοι πολύ καλά τι σημαίνει για μένα ο Ατρόμητος και ότι δεν είναι απλά ένας σύλλογος, αλλά είναι μια δεύτερη οικογένεια.

Τα όσα έχουμε πετύχει μέχρι τώρα και το γεγονός ότι είμαι ο αρχηγός του Ατρόμητους με γεμίζει περηφάνια, αλλά και ευθύνες και στόχος μας από εδώ και πέρα είναι να έχουμε την ομάδα μας σε ένα πολύ αγωνιστικό επίπεδο για τη συνέχεια.

Παράλληλα, θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση και προσωπικά στον πρόεδρο, Γιώργο Σπανό, που από την πρώτη μέρα με στήριξε απόλυτα και έμπρακτα! Φυσικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο της ομάδας για τα μηνύματα που έχω λάβει όλο αυτό το διάστημα. Αυτή η αποδοχή και η αγάπη που εισέπραξα, μου έδωσαν πολύ μεγάλη δύναμη να μην σκύψω το κεφάλι, αλλά να συνεχίσω με μεγαλύτερη θέληση για να επιστρέψω πιο δυνατός και να οδηγήσουμε τον Ατρόμητο στις υψηλές θέσεις που θέλουμε να τον βλέπουμε.

Πλέον, ανυπομονώ να τα πούμε σύντομα στο γήπεδο!».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ