Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Marcus Thuram: Μετακομίζει στο Μιλάνο

Σύμφωνα πάντα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Fabrizio Romano, παίχτης της Inter πρέπει να θεωρείται ο Marcus Thuram, καθώς ο 25χρονος Γάλλος έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τους ”Νερατζούρι”.

Γιός του Lilian Thuram, ο Marcus είναι το μεγάλος παιδί της οικογένειας και πλέον ήρθε η στιγμή για τον ίδιο να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να πάει σε μία ομάδα ανώτερου επιπέδου. Ο Marcus από το 2019 αγωνιζόταν στην Borussia M’gladbach , και τα τελευταία χρόνια οι εμφανίσεις που πραγματοποιούσε είχε ως αποτέλεσμα να τον κοιτάνε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης. Το συμβόλαιό του με την Gladbach έληξε το φετινό καλοκαίρι και ο Marcus πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Με την φανέλα της Gladbach, ο Thuram αγωνίστηκε σε 134 αγώνες, σκοράροντας 44 γκολ και μοιράζοντας 29 ασίστ, ενώ φέτος αγωνίστηκε σε 32 αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 16 γκολ και 7 ασίστ σε 2.698 αγωνιστικά λεπτά.

Inter, Milan, PSG και Leipzig ήταν οι ομάδες που τον κυνήγησαν για να τον κάνουν δικό τους. Ο Marcus αφού απέρριψε την Leipzig και είπε ένα ‘’πανηγυρικό όχι’’ στην PSG, αποφάσισε να πάει στην Inter.

Ο Thuram έχει έρθει σε πλήρης συμφωνία με την Inter, και το μόνο που μένει είναι να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Οι απολαβές του θα αγγίζουν τα 6.500.000 ευρώ τον χρόνο.

Εικόνα

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ