Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Sergio Busquets: Οδεύει προς το Miami

Σύμφωνα πάντα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Fabrizio Romano, παίχτης της Inter Miami πρέπει να θεωρείται ο Sergio Busquets, καθώς ο Ισπανός έχει υπογράψει το καινούργιο του συμβόλαιο με την ομάδα του David Beckham.

Ο Busquets ήταν ένα παιδί που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Barcelona και αγωνιζόταν στην πρώτη ομάδα των Καταλανών από το 2008. 15 χρόνια μετά, ο 34χρονος πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει την καριέρα του στο Camp Nou, και μιας και έληγε και το συμβόλαιό του, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει. Με τους ”Μπλαουγκράνα” αγωνίστηκε σε 722 αγώνες, έχοντας σκοράρει 18 γκολ και μοιράζοντας 45 ασίστ, ενώ κατέκτησε 9 Πρωταθλήματα, 7 Κύπελλα Ισπανίας, 7 Super Cup Ισπανίας, 3 Champions League, 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων και 3 UEFA Super Cup.

Η Inter Miami από την αρχή είχε δείξει ενδιαφέρον για τον παίχτη και στο τέλος κατάφερε να τον κάνει δικό της, με τον ”Busi” να απορρίπτει πολλές προτάσεις από Αραβικές ομάδες. Ο Busquets θα ενωθεί ξανά με τον παλιό του φίλο και συμπαίχτη Lionel Messi και οι δυο τους παρέα, θα προκαλούν ”τρόμου” στις αντίπαλες άμυνες.

Το νέο  συμβόλαιο του Busquets θα ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Εικόνα

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ