Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Στα τοπικά από την νέα σεζόν ο Ιωνικός Νικαίας

Μετά τον υποβιβασμό του αγωνιστικά στην Α2 Εθνική Κατηγορία, ο Ιωνικός Νικαίας πήρε την σκληρή απόφαση να αγωνιστεί από νέα σεζόν στις τοπικές κατηγορίες στο μπάσκετ όπως ανέφερε στην ανακοίνωση του σήμερα (26/06) στα social media.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο μπασκετικός Ιωνικός αναγεννιέται -ξανά- από τον κόσμο του!

Η νέα εποχή για τον μπασκετικό Ιωνικό θα είναι για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, μακριά από τα «σαλόνια» των πρωτοκλασάτων κατηγοριών! 

Η νέα εποχή δεν θα έχει τηλεοπτικές μεταδόσεις από την κρατική τηλεόραση, δεν θα έχει μεγάλες μάχες απέναντι στους «ισχυρούς» του Ελληνικού μπάσκετ, ούτε μεγάλα ονόματα αθλητών και το θέαμα θα πέσει αισθητά. Σίγουρα δεν θα έχει ούτε «αξιολογημένους» διαιτητές, ούτε παράγοντες και διοικήσεις «φαντάσματα», ούτε ανώνυμες εταιρίες που διαχειρίζονται ΑΦΜ, ούτε εβδομαδιαία προγνωστικά στοιχήματος.

Μια νέα μέρα ξημερώνει από τον βυθό των τοπικών κατηγοριών που αναμφίβολα δεν αξίζουν στο όνομα και στην ιστορία της ομάδας μας, όμως απαιτούνται για την οργανωμένη και σωστή επανεκκίνηση. Μια επανεκκίνηση που θα χτιστεί σε σταθερές βάσεις με ένα υγιές οικονομικό πλάνο, με αθλητές από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, με σεβασμό στην ιστορία του Ιωνικού, με συμμετοχή ολόκληρη της πόλης και πάνω απ’ όλα με τον ΚΟΣΜΟ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!

Η νέα εποχή του Ιωνικού είμαστε όλοι εμείς μαζί! 

Είτε οι αγώνες γίνονται Δεύτερες είτε Παρασκευές, είτε στον Πλάτωνα είτε σε κάποια άλλη έδρα της Αττικής ήρθε η στιγμή για συσπείρωση! 

ΕΥΤΥΧΩΣ η επόμενη μέρα δεν θα έχει όσα προαναφέραμε, γιατί επιλέξαμε η επόμενη μέρα να έχει ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ! 

Να έχει τον Ιωνικό μας καθαρό και υγιή, με εμάς όλους στο πλευρό του!

Όπου κι αν παίζεις θα είμαι κι εγώ μαζί, γιατί μονάχα, αυτή η ομάδα μου ομορφαίνει την ζωή!

 Ξεκινάμε!”

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ