Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μάξι Γκόμεζ: Ένας Λατίνος πολεμιστής στα υπόψιν του Ολυμπιακού

Με την έλευση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να έχει πλέον υλοποιηθεί και τον Σεντρίκ Μπακαμπού να μην φοράει για πολύ ακόμα τα ερυθρόλευκα, οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά ψάχνουν το εννιάρι που θα ηγηθεί της γραμμής κρούσης του συλλόγου

Το θέμα του προπονητή έχει πλέον διεκπεραιωθεί στον πειραϊκό σύλλογο και αυτό που έχει πάρει τώρα σειρά είναι η στελέχωση των θέσεων που πάσχει η ομάδα. Άμυνα, επίθεση και κέντρο περνούν από το μικροσκόπιο του τεχνικού team.

Με τελευταίο όνομα που κυκλοφορεί να είναι αυτό του Ουρουγουανού επιθετικού της Τραμπζονσπόρ, Μάξι Γκόμεζ. Ο Γκόμεζ αποτέλεσε βασικό μέλος του rotation των πρώην πρωταθλητών Τουρκίας με συμμετοχή στο 81% των αγώνων τους (34 από τους 42).

Υπάρχει όμως και ένα πρόβλημα το οποίο εδράζεται στα μόλις 7 γκολ και 4 ασίστ που συνεισέφερε στα 2.212 λεπτά που βρέθηκε φέτος στο χορτάρι. Ωστόσο υπάρχει και η πιο ενθαρρυντική οπτική της συμβολής σε 125 τέρματα σε σύνολο 271 εμφανίσεων καριέρας με Τραμπζονσπόρ, Βαλένθια, Θέλτα, Ντεφενσόρ και Εθνική Ουρουγουάης.

Το ακόμα θετικότερο βέβαια έγκειται στο γεγονός πως πρόκειται για έναν πολύ δυνατό παίκτη που ταιριάζει γάντι στο σχέδιο του Μαρτίνεθ που θέλει τον επιθετικό να παίρνει την πρώτη μπάλα στην επίθεση και να τη σπάει στα εξτρέμ προκειμένου αυτά να ξεχυθούν στο επιθετικό τρίτο.

Ας ελπίσουμε λοιπόν ο Ουρουγουανός επιθετικός να αποδώσει τα αναμενόμενα από όντας βέβαια συμμέτοχος και σε ένα πλάνο που του ταιριάζει εφόσον έρθει στο λιμάνι.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ