Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Στην ΑΕΚ ο Χρυσόπουλος

Επένδυση με φόντο το μέλλον για την ΑΕΚ καθώς οι νταμπλούχοι Ελλάδος τα βρήκαν σε όλα με τον Άρη και απέκτησαν το 50% του παίκτη. Πετάει άμεσα για Ολλανδία ο μικρός ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή!

Μία πολύ σημαντική κίνηση πραγματοποίησε σήμερα η ΑΕΚ, καθώς οι άνθρωποι της Ένωσης ήρθαν σε συμφωνία με την ΠΑΕ Άρης για τον ταλαντούχο στόπερ Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο.

Ο Χρυσόπουλος την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Super League 2 με την φανέλα του Ολυμπιακού Β’ (δανεικός από τον Άρη), πραγματοποιώντας 21 συμμετοχές με 1 γκολ! Πρόκειται για ένα παιδί που προέρχεται από τις ακαδημίες του Άρη, ενώ μιλάμε για έναν φοβερά ταλαντούχο παίχτη που βρίσκεται στην ηλικία των 20 ετών, έχει ύψος 1,93 και είναι αριστεροπόδαρος, κάτι δηλαδή που ο Ματίας Αλμέιδα επιθυμούσε διακαώς.

Ο μικρός πέρυσι τράβηξε όλα τα βλέμματα στον Ολυμπιακό Β’ και όταν ο Μίτσελ ανέλαβε τα ηνία της ομάδας του Λιμανιού τον καλούσε συνεχώς για προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, ενώ και ο τεχνικός διευθυντής του Άρη Ρόμπερτ Παλίκουτσα έλεγε τα καλύτερα για τον παίχτη και ίσως φέτος τον βλέπαμε να παίρνει ευκαιρίες με την ομάδα του Άρη. Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να αρνηθούν την τρομερή πρόταση της Ένωσης, η οποία έδωσε 800 χιλιάδες ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του και έτσι ο παίχτης αλλάζει ποδοσφαιρική στέγη και ετοιμάζεται για μία νέα, μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του, υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα.

Τέλος, ο νεαρός αναμένεται άμεσα στην Ολλανδία, πριν καλά καλά ανακοινωθεί από την ΑΕΚ, προκειμένου να πιάσει ‘δουλειά’ και να τεθεί στα πλάνα του ‘Πελάδο’.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ