Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Μεταγραφές: Η τεχνητή νοημοσύνη μίλησε, δείχνοντας μας τις δέκα σπουδαιότερες όλων των εποχών

Με τη φετινή θερινή μεταγραφική περίοδο να πλησιάζει δειλά δειλά προς την κορύφωση της και ήδη κάποιες νέες σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις να έχουν προστεθεί στην ιστορία του ποδοσφαίρου, η τεχνητή νοημοσύνη θεώρησε πως είναι η κατάλληλη στιγμή να μοιραστεί μαζί μας την δική της άποψη (και) επί αυτού του θέματος

Ξεκινώντας να επισημάνουμε ότι η κατάταξη που θα ακολουθήσει δεν καταρτίζεται από δικές μας επιλογές αλλά προέρχεται από έπειτα από χρήση της τεχνητής νοημοσύνης για λογαριασμό της βρετανικής ιστοσελίδας Sports Brief.

1. Πελέ 

Η μετακίνηση του Πελέ στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Νιού Γιόρκ Κόσμος ήταν αυτή που δημιούργησε εν πολλοίς την παράδοση που θέλει τους ποδοσφαιριστές να αναζητούν ένα πρωτάθλημα χαμηλής δυναμικότητας ως τελευταίο τους ποδοσφαιρικό σταθμό. Κατέχει φυσικά την πρώτη θέση λόγω της ιδιαίτερης θέσης που κατέχει ο αείμνηστος Βραζιλιάνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο αλλά και της μοναδικότητας που διέπει την κίνηση αυτή.

2. Μαραντόνα 

Δεύτερη θέση και ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για μια μεταγραφή που συζητιέται ακόμα και σήμερα και το ίδιο θα συμβαίνει όσο υπάρχει ποδόσφαιρο. Η παρουσία του Ντιέγκο Μαραντόνα στη Νάπολι υπάρχει σε αυτή τη λίστα και γιατί αποτέλεσε παγκόσμιο ρεκόρ για την εποχή της με το ύψος της να φτάνει τα 8,1 εκατομμύρια ευρώ. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται όμως καθώς ο πανούργος Αργεντίνος πήρε από το χέρι μια μικρομεσαία ομάδα και έφτασε μαζί της σε ευρωπαϊκές και εγχώριες κορυφές κατακτώντας το Κύπελλο UEFA το 1989, το Πρωτάθλημα Ιταλίας το 1987 και το 1990 όπως και το Κύπελλο Ιταλίας επίσης το 1987. Δημιουργώντας έτσι αρκετούς λόγους για να τον λατρέψουν σαν Θεό μέχρι και σήμερα οι Ναπολιτάνοι.

3. Ζιντάν 

Παραμένουμε σε υψηλότατα ποδοσφαιρικά επίπεδα και όσον αφορά το τρίτο όνομα της λίστας μας. Αφού πρόκειται για τη μετακόμιση του Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης την εποχή των “Galacticos”. Οι Μαδριλένοι καλωσόρισαν τον αδάμαστο Ζιζού έναντι 54,7 εκατομμυρίων ευρώ και κέρδισαν με εκείνον σε πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο το Champions League όσο και τη La Liga στις πρώτες δύο σεζόν της κοινής τους πορείας. Η φανέλα με το νούμερο “5” του αέρινου Γαλλοαλγερινού που πια θα ανήκει στον πολλά υποσχόμενο Τζουντ Μπέλιγχαμ, έχει μείνει στη μνήμη κυρίως για το βολ πλανέ απέναντι στη Μπάγερ Λεβερκούζεν στον τελικό του Champions League το 2002. Η προσφορά του βέβαια δεν σταματά εκεί και δικαιολογεί απόλυτα την τοποθέτηση του στις κορυφαίες θέσεις της λίστας μας.

4. Κριστιάνο Ρονάλντο 

93 (και κάτι) εκατομμύρια ευρώ ξόδεψε το καλοκαίρι του 2009 η “βασίλισσα” για να φέρει στο “Santiago Bernabeu” τον υπερταλαντούχο νεαρό εκείνη την εποχή Κριστιάνο Ρονάλντο που μέχρι τότε ανήκε στο δυναμικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος έκανε το ταξίδι για την ισπανική πρωτεύουσα, έχοντας ήδη κουβαλήσει την πρώην ομάδα του ως την κατάκτηση του Champions League της σεζόν που πεοηγηθηκε. Ενώ το ίδιο επανέλαβε άλλες τέσσερις φορές τα επόμενα εννέα χρόνια πανηγυρίζοντας με τους συμπαίκτες του στην “Πλατεία του Ήλιου”. Ο Κριστιάνο ωστόσο δεν κατέχει μια εκ των κορυφαίων θέσεων στη λίστα μας μόνο για τα τέσσερα ευρωπαϊκά. Τα κατορθώματα του εμπλουτίζουν τα 450 τέρματα του για τα “βασσιλικά” χρώματα και τα δύο πρωταθλήματα και κύπελλα που κατέληξαν στους “blancos” που τον αποχωρίστηκαν το 2018 και ταυτόχρονα έχασαν και την νοοτροπία νικητή που εκείνος τους μετέφερε με την παρουσία του εκεί.

5. Γιόχαν Κρόιφ 

Όπως έχετε καταλάβει και από τα παραπάνω η επιλογές της λίστας δεν έχουν γίνει λαμβάνοντας υπόψιν κάποιο κριτήριο. Ή τουλάχιστον αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από τη μέχρι τώρα κατάρτιση της λίστας μας που στο μέσο της έχει μια μεταγραφή που επηρέασε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο των τελευταίων πενήντα χρόνων. Γιατί αυτό έκανε η έλευση του Γιόχαν Κρόιφ στη Βαρκελώνη. Σε αυτή την παράγραφο δεν θα μιλήσουμε για τίτλους και προσωπικές διακρίσεις. Είμαι άλλωστε άδικο να το κάνουμε όταν μιλάμε για τον άνθρωπο που έθεσε τις βάσεις της ομάδας που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2023.  Ναι. Καλά διαβάζετε. Ο “ιπτάμενος Ολλανδός” με το αντισυμβατικό νο. 14 στην πλάτη έχει γεννήσει μέσω του δικού του ιδιοφυούς μυαλού αλλά και του Πεπ Γκουαρντιόλα τέσσερις από τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών. Άγιαξ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι έχουν στηριχθεί στις ιδέες του Κρόιφ. Μάλιστα δύο από αυτές είχαν την τύχη να τον έχουν στο δυναμικό τους τόσο ως παίκτη όσο και ως προπονητή. Ενώ οι υπόλοιπες αρκέστηκαν στον Ισπανό θιασώτη του. Κάπως έτσι και μέσω αυτής της μακροσκελούς παραγράφου αναγάγεται το συμπέρασμα οτι ο Γιόχαν Κρόιφ είναι το πραγματικό νο. 1 αυτής της λίστας.

6. Ρονάλντο 

Θέση νούμερο έξι λοιπόν και φτάσαμε πια στο μόνο “Φαινόμενο” που δεν απάτησε ποτέ κανέναν. Τον μόνο παίκτη που κατάφερε να είναι το ίδιο εξαιρετικός με αλλά και χωρίς υγιή γόνατα. Γεγονός που κατέστησε τη μεταπήδη του από τη Βαρκελώνη στο Μιλάνο και την Ίντερ ιδιαίτερα ξεχωριστή.

7. Λουίς Φίγκο 

Στο νο. 7  έχουμε ακόμα μια περίπτωση που θα μπορούσε υπό συνθήκες να φιγουράρει στην κορυφή της λίστας που έχουμε ξοδέψει τόσες γραμμές για να φτιάξουμε. Διότι η ιστορική προδοσία του Λουίς Φίγκο σίγουρα αποτελεί αδιαμφισβήτητα την κορυφαία στιγμή μεταξύ των ανταλλαγών παικτών ανάμεσα σε αιώνιους αντιπάλους. Συν τοις άλλοις την υστεροφημία του συμβάντος ενισχύουν το κεφάλι ενός γουρουνιού που πέταξε το κοινό του “Camp Nou” σε μια από τις πρώτες επισκέψεις του Φίγκο ως αντίπαλος και η σχετική παραγωγή του Netflix για την υπόθεση, “Περίπτωση Φίγκο: Η μεταγραφή που άλλαξε το ποδόσφαιρο”.

8. Τιερί Ανρί 

Ώρα για τον “Mr. Invincible” της παρέας μας που δε μπορεί να είναι άλλος από το καλύτερο πλασέ της ποδοσφαιρικής ιστοριας. Ο καιρός του Τιερί Ανρί στην Άρσεναλ συνδυάζεται με τα καλύτερα χρόνια της ομάδας που μαζί του έφτασε σε τελικό Champions League και δύο κατακτήσεις του αγγλικού πρωταθλήματος. Εκ των οποίων η μία επετεύχθη χωρίς οι “κανονιέρηδες” να ηττηθούν.

9. Φρανς Μπεκενμπάουερ 

Πρόκειται για την πιο ανούσια καταχώρηση στη δεκάδα που εξετάζουμε. Ομολογουμένως ο Φρανς Μπεκενμπάουερ είναι ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της ιστορίας, αλλά από τη στιγμή που ήδη υπάρχει στην πρώτη θέση η μεταγραφή του συμπαίκτη του στη Νιού Γιόρκ Κόσμος, Πελε, δεν χρειάζεται να βρίσκεται και εκείνος ανάμεσα στους κορυφαίους. Άρα μόλις εντοπίσαμε την. πρώτη μεγάλη αστοχία του παντοδύναμης τεχνητής νοημοσύνης παρά το γεγονός πως βασίστηκε στα 1,14 εκατομμύρια δολάρια που κόστισε η μεταγραφή και θεωρούνται εξαιρετικά υψηλό ποσό για την εποχή (1977).

10. Νεϊμάρ 

Κλείνουμε με τη μόνη μετακίνηση από τις δέκα της λίστας που θα μπορούσε να μην είναι σε αυτή αλλά από την άλλη όφειλε να βρίσκεται μέσα σύμφωνα με το ντόρο που δημιουργήθηκε και τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για αυτή. 222 εκατομμύρια ευρώ είναι πολλά. Η μάλλον είναι πολύ περισσότερα από αυτά που αναλογούν στα όσα έχει προσφέρει ο Νεϊμάρ στην εξαετία που έχει διανύσει στο Παρίσι.

Καταλήγοντας είναι βέβαιο πως πολλοί δεν χώρεσαν, άλλοι δεν έπρεπε και κάποιοι δεν πρόλαβαν να βρεθούν ανάμεσα στις δέκα καλύτερες μεταφραγες. Οπότε αναπόφευκτα διαφωνίες θα υπάρξουν πολλές. Για αυτό θα θέλαμε να φτιάξετε το δικό σας top – 10 στα σχόλια και τη γνώμη σας για την επίδοση του πολυτάλαντου στις μέρες μας AI.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ