Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Πανσερραϊκός: Αντίστροφη μέτρηση για την «πρώτη»…

Με ανυπομονησία περιμένουν την πρώτη συγκέντρωση του Πανσερραϊκού οι φίλαθλοι της ομάδας οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία φέτος να δουν τους «κόκκινους» στα σαλόνια της Super League μετά από 12 περίπου χρόνια. Ήδη στην ομάδα, προετοιμάζονται πυρετωδώς τόσο για την ενίσχυσή της όσο και για την πρώτη συγκέντρωση που θα διεξαχθεί την Τρίτη 04/07 και που αναμένεται να δώσει το παρών ο νέος τεχνικός του συλλόγου, Πάμπλο Γκαρσία μαζί με τους συνεργάτες του, καθώς όπως όλα δείχνουν απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου.

 

«Παρέλαση» υποψηφίων μεταγραφών

Πολλά είναι τα ονόματα που καταφθάνουν καθημερινά στα γραφεία της ομάδας με τους διοικούντες του Πανσερραϊκού να εξετάζουν κάθε πρόταση που μπορεί να αποτελέσει μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Ονόματα «βαριά» από τον χώρο της Super League όπως των Σάκχοφ, Ελ Καντουρί και Γιαννιώτη, αλλά και από τον χώρο της Super League 2 που ξεχώρισαν με τις ομάδες τους κατά το περασμένο πρωτάθλημα όπως του Ουεντραόγκο που αγωνίστηκε βασικός με τον ΠΑΟΚ Β και που τον γνωρίζει ο Γκαρσία όσο κανείς άλλος και του Άλεξιτς που φορούσε τη φανέλα του Ηρακλή σκοράροντας κατά… ριπάς έχοντας 19 γκολ σε 26 συμμετοχές κατά την περσινή περίοδο. Επίσης και η περίπτωση του Μπαλογιάννη ο οποίος αποχώρησε από τον ΟΦΗ, φαίνεται να απασχολεί τους Σερραίους πόσο μάλλον όταν υπήρξε και συνεργασία στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ με τον Πάμπλο Γκαρσία με τους δύο να γνωρίζονται πολύ καλά.

Ανανεώσεις και αποχωρήσεις…

Αρκετές αναμένεται να είναι οι αλλαγές στο δυναμικό του Πανσερραϊκού ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς η οποία σίγουρα θα είναι και πιο απαιτητική σε σχέση με την περσινή. Αυτό το γνωρίζουν καλά οι ιθύνοντες της σερραικής ομάδας την οποία και αναμένεται να ενισχύσουν σημαντική έτσι ώστε να παρουσιαστεί πιο έτοιμη στις απαιτήσεις της κατηγορίας.

 

Έτσι οι άνθρωποι του συλλόγου προχώρησαν στην ανανέωση του συμβολαίου του Παναγιώτη Κατσίκα, ο οποίος και αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας του βορείου ομίλου της SL2 και θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Πανσερραϊκού μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Από εκεί και πέρα, λύθηκε η συνεργασία με τους Ζέρη και Γιαννίκογλου οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στα πλάνα της νέας αγωνιστικής σεζόν και έτσι θα αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ