Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: “Κόκκινος διάβολος” ο Μάουντ

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε σήμερα και επίσημα ο Μέισον Μάουντ που αφήνει την Τσέλσι μετά από περίπου 15 χρόνια συνύπαρξης έναντι 70 εκατομμυρίων ευρώ για τα επόμενα 5 χρόνια

Τον Μέισον Μάουντ τον γνωρίσαμε πριν από περίπου τετραετία χάρη στην προσπάθεια του Φρανκ Λάμπαρντ να αναδείξει με το σχέδιο του νεαρούς που προέρχονταν κυρίως από τα “σπλάχνα” της Τσέλσι.

Έκτοτε η θέση του Μάουντ στο σύνολο των “μπλε” θεωρούταν ως κάτι δεδομένο, αφού από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι πρόκειται για έναν παίκτη που με τη σωστή καθοδήγηση μπορεί να πετύχει πολλά.

Αυτό αποδείχθηκε άμεσα όταν οι “Λονδρέζοι” έδωσαν τα χέρια με τον Τόμας Τούχελ, ο οποίος συνέχισε αυτό που ξεκίνησε λίγο καιρό πριν ο προκάτοχος του θέτοντας βέβαια πιο στέρεες βάσεις και δίνοντας στον 20χρονο τότε Μέισον τον κυριότερο ρόλο στην ομάδα καθιστώντας την εκτόξευση που ακολούθησε άκρως αναμενόμενη.

Σημείο καμπής ωστόσο υπήρξε για ολόκληρο τον οργανισμό της Τσέλσι αλλά και τον ίδιο τον Μάουντ η απομάκρυνση από την κεφαλή των “μπλε” του Ρομάν Αμπράμοβιτς που ήρθε ως απότοκο της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Η συνθήκη αυτή διατάραξε κάθε πτυχή της ομάδας του Λονδίνου. Η έλλειψη ρευστότητας έθεσε σε κίνδυνο την διαβίωση της δημιουργώντας παράλληλα και ένα καθεστώς αβεβαιότητας στους διαδρόμους του “Stamford Bridge”.

Ευτυχώς για το αυτοανακηρυχθέν “καμάρι” του της αγγλικής πρωτεύουσας βρέθηκαν ταχύτατα αγοραστές για να το βγάλουν από το αδιέξοδο που για λίγο βρέθηκε. Ο Τοντ Μπόελι και το fund του οποίου ηγείται έρχονται πλέον στο προσκήνιο.

Η πολιτική του συλλόγου αλλάζει. Στο προσκήνιο δεν βρίσκεται πια όχι η Τσέλσι των επόμενων ετών, αλλά το αποτέλεσμα του επόμενου αγώνα. Έτσι η πίεση αυξάνεται ραγδαία και ο δείκτης της επιτακτικότητας χτυπάει κόκκινο. Ο Τούχελ αποχωρεί. Ο Μάουντ πέφτει γυρίζοντας σιγά σιγά στην κατάσταση που υπήρχε πριν τον Γερμανό προπονητή.

Ταυτόχρονα πληρώνονται υπεραξίες τόσο το καλοκαίρι τόσο το καλοκαίρι όσο και τον Ιανουάριο ώστε ο Μπόελι να δημιουργήσει αρχικά μια αξιοπρεπή ομάδα. Τα πράγματα βέβαια δεν πάνε καλά και έλευση του Μικάιλο Μούντρικ έναντι 100 εκατομμυρίων ευρώ σε συνδιασμό με αυτή του Πότερ από τη Μπράιτον εξαφανίζουν τον Μάουντ που πλέον έχει πάρει την (αμετάκλητη όπως προκύπτει από τις εξελίξεις) απόφαση να φύγει από το Λονδίνο.

Εδώ εμφανίζεται η Μάντσεστερ που ήταν και η πρώτη που εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον νεαρό Άγγλο μεσοεπιθετικό. Οι “κόκκινοι διάβολοι” πολύ γρήγορα πέρασαν από το έντονο ενδιαφέρον στις αλλεπάλληλες προτάσεις. Τα 80 εκατομμύρια στα οποία κοστολογήθηκε από την απέναντι πλευρά η παραχώρηση του παίκτη ήταν το εμπόδιο που σε στιγμές μέσα στη διαπραγμάτευση φάνηκε απροσπέλαστο. Όμως η επιθυμία του παίκτη από τη μια και το ισχυρό “pressing” του Τεν Χαγκ για την απόκτηση του τελικά έκαμψαν τις αντιστάσεις της Τσέλσι που κατάφερε να πάρει 10 εκατομμύρια ευρώ λιγότερα από αυτά που ζητούσε αλλά και περισσότερα από αυτά που θα λάμβανε αρχικά.

Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν φτάσαμε στο περίφημο “HERE WE GO” του Φαμπρίτσιο Ρομάνο μερικές ημέρες πριν και την επισημοποίηση της συμφωνίας σήμερα το απόγευμα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ