Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησε ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν, πραγματοποιώντας το απόγευμα της Δευτέρας την πρώτη του προπόνηση.

Ο μόνος απόντας ήταν ο Ουαζντί Κεσχρίντα, ο οποίος είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Τυνησίας και έχει άδεια εως την Τετάρτη. Από κει και πέρα κανονικά το παρών έδωσαν και τα νέα αποκτήματα των «κυανόλευκων», Τσιντώτας, Γιουμπιτάνα, Τσακμάκης και Βέργος.

Η ανακοίνωση:
«Άρχισαν για τους παίκτες της ομάδας μας τα βάσανα εν όψει της νέας σεζόν.
Πραγματοποιήθηκε στον Ασπρόπυργο η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν για την ομάδα μας, με όλα τα νέα πρόσωπα να δίνουν το «παρών».

Πριν από την έναρξη του προγράμματος τελέστηκε και ο καθιερωμένος Αγιασμός ενώ στο αγωνιστικό τμήμα ευχήθηκε και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Γιώργος Σπανός, ο οποίος είδε από κοντά την προπόνηση.

Δικαιολογημένος απών ήταν ο Ουαζντί Κεσχρίντα, που λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική Τυνησίας είχε εξασφαλίσει έξτρα μέρες άδεια, και αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα των προπονήσεων από την προσεχή Τετάρτη.

Παναγιώτης Τσιντώτας, Ντένζελ Γιουμπιτάνα, Δημήτρης Τσακμάκης και Νίκος Βέργος έκαναν την πρώτη τους προπόνηση με τα «κυανόλευκα».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ