Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ανδρέας Τρόκας: Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του πρωταθλητή πλησιάζει! (pics)

Ο πλέον άτυχος της περσινής ποδοσφαιρικής χρονιάς για τη Δόξα Ασσήρου ήταν ο δεξιός οπισθοφύλακας Ανδρέας Τρόκας, ο οποίος υπέστη ολική ρήξη χιαστού στο δεξί του γόνατο χάνοντας έτσι ένα μεγάλο μέρος της χρονιάς που μας πέρασε.


 

Ήταν 29 Ιανουαρίου 2023, όπου η Δόξα Ασσήρου στο μεσημεριανό της εντός έδρας παιχνίδι αντιμετώπιζε τον Παύλο Μελλά. Στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης και σε μια προσπάθεια από τα δεξιά, ο Ανδρέας Τρόκας έχοντας μία μονομαχία πέφτει κάτω σφαδάζοντας. Ακολουθούν πόνοι, κλάματα και ο ποδοσφαιριστής της Δόξας αρχίζει να συνειδητοποιεί πως η χρονιά έχει τελειώσει για εκείνον.
Δύο μέρες αργότερα θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση και τα χειρότερα δε τελειώνουν εκεί.
Η διάγνωση δείχνει ολική ρήξη χιαστού!

Στις 21 του Φλεβάρη, ο άτυχος ποδοσφαιριστής υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση στην Βιοκλινική Θεσσαλονίκης από τον Ορθοπαιδικό Χειρουργό κ. Ράλλη Αθ. Ιωάννη. Από εκεί και πέρα ξεκινάει ένας «μαραθώνιος» για τον Ανδρέα όπου με τη σωστή καθοδήγηση ανεβάζει σιγά-σιγά στροφές. Ξεκινάνε και οι φυσικοθεραπείες υπό τις οδηγίες του φυσικοθεραπευτή Στράτου Φούσκα και των γυμναστών του Στεφανίδη, Κουγιουμτζόγλου και Φάκκα ώστε να επανέλθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Ερχόμενοι στο παρών και καθώς έχουν περάσει τεσσεράμισι ολόκληροι μήνες, συνεχίζει την αποκατάσταση του. Ο Τρόκας αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας στα μέσα Αυγούστου και αν όλα πάνε καλά στις αρχές – μέσα Οκτωβρίου θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της ομάδας του.

Όλο αυτό το διάστημα η διοίκηση της Δόξας Ασσήρου, ο προπονητής κ. Παγώνης αλλά και οι παίκτες, τον στήριζαν όπως αυτοί μπορούσαν.

Να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στη συνέχεια της αποκατάστασης του ποδοσφαιριστή και του ευχόμαστε επίσης να επιστρέψει πλήρης και γεμάτος όρεξη. Ο Ανδρέας Τροκας είναι σημαντικός παίκτης όπου αναμένεται και τη νέα χρονιά να παίξει καθοριστικό ρόλο στους αγωνιστικούς χώρους.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ