Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Μισές αποφάσεις, τίποτα οριστικό!

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής της Super League 2 ουσιαστικά πάρθηκαν ορισμένες αποφάσεις αλλά τίποτα ακόμα οριστικό! Κι αυτό διότι αναμένονται τόσο τα αποτελέσματα της έρευνας από την Ίντερπολ για τον παράνομο στοιχηματισμό όσο και για το τι «μέλλει γενέσθαι» με ορισμένες ομάδες (πχ. Ηρακλής) που έχουν πλήθος οικονομικών προβλημάτων και δεν είναι σίγουρο αν θα μπορέσουν να συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα!

Ένα δύσμοιρο πρωτάθλημα αυτό της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας που κάθε χρόνο ταλανίζεται από διάφορα είδη προβλημάτων και ποτέ δεν αρχίζει στην ώρα του!

Με όλα αυτά να συμβαίνουν η διοίκηση της ΕΡΤ δεν έχει καμία διάθεση να παρέχει τηλεοπτικό συμβόλαιο στις ομάδες της SL2 και έτσι περιμένουμε ένα νέο «καλοκαιρινό» σίριαλ!

Αναλυτικά οι σημερινές αποφάσεις:

«Έγινε εγγραφή των ΠΑΕ Ιωνικός και ΠΑΕ Λεβαδειακός στην Super League 2 και αποφασίστηκε η πρόσκληση των τεσσάρων μελών που προέρχονται από την Γ Εθνική.

Κατόπιν προτάσεων της ΕΠΑΘΛΑ με στόχο την ουσιαστική αναβάθμιση του προϊόντος (οι οποίες θα εμπλουτιστούν περαιτέρω από τη διοργανώτρια), και της σημερινής επιστολής της ΕΠΟ με την επικύρωση των ομάδων που προβιβάζονται στην SL2, η συζήτηση και η έγκριση της Προκήρυξης Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 θα πραγματοποιηθεί σε νέο Διοικητικό Συμβούλιο την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023.

Αποφασίστηκε να διεξαχθεί η κλήρωση του Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 στις 6 Σεπτεμβρίου 2023.

Δόθηκε αναβολή στο θέμα: Προσφυγή «ΠΑΕ Π.Ο.Τ. ΗΡΑΚΛΗΣ» στα Πολιτικά Δικαστήρια για την Δευτέρα 7 Αυγούστου όπου θα πραγματοποιηθεί Δ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης για να προσκομιστούν νέα στοιχεία από την ΠΑΕ, κατά δήλωσης της ιδίας και του συνηγόρου της, τα οποία θα βοηθήσουν στη λήψη της απόφασης.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση όπου εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός του έτους 2022-2023».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ