Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ιστορική επιστροφή του Π.Α.Σ Λευκοχωρίου στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Μ.

Νέο ξεκίνημα μετά από 8 χρόνια στην ΕΠΣΜ, θέλει να κάνει η ποδοσφαιρική ομάδα του Λευκοχωρίου με το όνομα της πλέον να είναι Π.Α.Σ Λευκοχωρίου 2023.

Η έδρα της ομάδας θα είναι το Λευκοχώρι και η ομάδα θα δηλώσει συμμετοχή στη Γ κατηγορία της ΕΠΣΜ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα έχει ανανεωθεί πλήρως, με νέα άτομα στη διοίκηση που έχουν σαν φιλοδοξία να έρθουν πολλές επιτυχίες και να πάνε την ομάδα ψηλά!

Να τονίσουμε εδώ, πως ο Π.Α.Σ Λευκοχωρίου θα είναι μάλλον η μόνη ομάδα που έχει απομείνει ενεργή στον παλιό Δήμο Λαχανά.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται ανακοινώσεις σχετικά με τον προπονητή της ομάδας όπου έχει συμφωνήσει, αλλά και με τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν και θα προκαλέσουν αίσθηση στο άκουσμα τους.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΣ Λευκοχωρίου 2023:

“Αγαπητές/οι φίλες και φίλοι του Λευκοχωρίου και της γύρω περιοχής

με κινητήριο δύναμη την αγάπη της νεολαίας του τόπου μας για την ομάδα μας και την στεναχώρια που νιώθαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια για την απουσία του χωριού μας από τα γήπεδα, ξεκινήσαμε μια προσπάθεια πριν από μισό χρόνο περίπου ,μια δύσκολη προσπάθεια για την επανεκκίνηση της ομάδας. Σήμερα με μεγάλη μας χαρά και ικανοποίηση μπορούμε να ανακοινώσουμε ότι το Λευκοχώρι επιστρέφει!

Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί και η ένταξη της ομάδας στο μητρώο αθλητικών συλλόγων της Γ.Γ.Α. Θα υπάρξει συντήρηση του γηπέδου μας. Σύντομα θα ανακοινωθούν οι πρώτες προσθήκες παικτών και ο προπονητής.

Το νέο Δ.Σ. που απαρτίζεται από νέα παιδιά του χωριού μας και της περιοχής έχουμε βάλει ένα στόχο: Την ανασύνταξη της ομάδας που θα αγωνιστεί για την αδιάλειπτη πλέον παρουσία του Λευκοχωρίου όχι μόνο στα γήπεδα αλλά και στην ζωή του χωριού μας.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Σας περιμένουμε όλους δίπλα μας…”

Το νέο Δ.Σ του Π.Α.Σ ΛΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ 2023

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ